İŞKUR Müdürü Özdemir: Başkan Yazıcı İş Talepleriyle Bizzat İlgileniyor

İhtiyaç sahibi vatandaşlara iş imkanı sağlamak amacı ile, İŞKUR ve Firmalar ile iş taleplerine karşılık veren Tuzla Belediyesine İstihdama katkısından dolayı teşekkür eden İŞKUR Şube Müdürü Tuncay Özdemir, Tuzla Belediyesi’nin istihdam konusunda en iyi çalışan belediye olduğunu söyledi.

İŞKUR Müdürü Özdemir: Başkan Yazıcı İş Talepleriyle Bizzat İlgileniyor
İşverenlerden gelen açık işe istihdam taleplerinde yoğunluk olduğunu, ama eleman bulamadıklarını kaydeden İŞKUR Pendik Şube Müdürü Tuncay Özdemir, belediyeler ve milli eğitim müdürlükleri işbirliğiyle yürüttükleri toplum yararına istihdam çalışmalarının da yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Türkiye’de işsizlik gibi bir sorunun bulunduğuna inanmıyorum diyen Özdemir “İşverenlerimizden gelen yoğun eleman talebine karşı, bu işlere gönderecek eleman bulamıyoruz. % 100 istihdam garantili kurslarımıza, beklenenin çok altında bir müracaat oluyor.” şeklinde konuştu.


Başkan Yazıcının Müracaatları Aldığına Şahidim

 Belediyeler kanalıyla yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren İŞKUR Pendik Şube Müdürü Tuncay ÖZDEMİR, “Kurumumuzla işbirliği içerisinde bulunan 4 ilçe belediyesi arasında, insan kaynakları ve istihdam konusunda, en iyi çalışan belediye, Tuzla Belediyesidir. Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı bu konuya gerçekten büyük önem veriyor. Öyle ki; Dr. Şadi Yazıcı beyin bile, beyaz masada, vatandaşların müracaatlarını aldığına şahit olduk. ” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER