En doğal gıdalar Tuzla'da olacak!

Tuzla Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen 'Organik Ürünler Çarşısı', iki ay içerisinde hizmete girecek. Bin 500 metrekarelik alanda kurulan çarşının hizmete girmesi ile Tuzlalılar, başta sebze ve meyveler olmak üzere katkısız ve GDO'suz doğal gıdalar tüketme imkanına kavuşacak.

En doğal gıdalar Tuzla'da olacak!
Tuzla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından hazırlıkları son aşamaya gelen Organik Ürünler Çarşısı, iki ay içerisinde hizmete girecek. Rauf Orbay Caddesi üzerindeki bin 500 metrekarelik alanda kurulan organik ürünler çarşısı, doğal beslenmeye önem veren vatandaşların uğrak yeri olacak. Haftanın her günü hizmet vermesi planlanan çarşıda, kimyasal katkılar kullanılmamış, tamamen doğal şartlarda üretilen organik ürünler satılacak.

6 bölümde satış dükkanının yer alacağı çarşıda 24 saat güvenlik hizmeti bulunacak. Çarşıda, alışverişe gelecek vatandaşların tüm ihtiyaçlarına yönelik alanlar da yer alacak. Kafeterya, dinlenme alanları, mescit, süs havuzu, oyun parkı, kahvaltı alanları gibi ihtiyaçlara yönelik bölümlerin yer alacağı çarşı, ekolojik ve estetik zevklere hitap edecek dekorasyonlarla da süslenecek. Her gelir düzeyine hitap edeceği bildirilen çarşı, Tuzla halkının sağlık, lezzet ve ekonomik yaşantısına da katkı sağlayacak

www.internetsonhaber.com

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2012, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER