Bu İş Gönül Vermiş İnsanların İşidir

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın kent Gönüllüleri Tuzla’da eğitim veren ilk ve orta öğretim kurumlarının okul aile birlikleriyle bir araya geldi. Programa eşi Fatma Yazıcı ile birlikte katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yardım severliğin gönül işi olduğunu ve içtenlikle yapıldığını söyledi.

Bu İş Gönül Vermiş İnsanların İşidir
Bütün sosyal yardımları tek çatı altında toplayarak; ihtiyaç sahibi ile yardımseverleri tek noktada buluşturan Gönül Elleri Çarşısı yönetimi okul aile birliklerinin yönetimiyle bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleşen programda Gönül Elleri Çarşısı’nın işleyişi hakkında bilgi veren Fatma Yazıcı, çok kısa bir zamanda Kadın Kent Gönüllü sayısının 750’ye ulaştığını söyledi. Kadın Gönüllülerinin, hem ihtiyaç fazlası eşyaların toplanmasında hem de bu eşyaların gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasında görev aldığını belirten Fatma Yazıcı yardımların toplanması ve dağıtılmasında çok titiz davrandıklarını ifade etti. .

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, programda yaptığı konuşmasında, “Bu proje, ihtiyaç fazlasıyla ihtiyaç sahibini buluşturma projesidir. Yardım taleplerine, 365 gün, 24 saat boyunca yanıt vermeyi hedefliyoruz. Amacımız, Tuzla sınırları içerisinde hiç kimsenin mağdur olmamasıdır. Özellikle gönüllülük esası ile bakılan pencere bu noktada çok önemli ve özel bir konudur. Bu noktada Gönül Elleri Çarşımızın Kadın Kent Gönüllülerine öz verili ve fadakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109