Otobüs yolcuları son anda kurtuldular!

Antalya seferini yapan yolcu otobüsü, seyir halindeyken alev aldı. 45 yolcunun tahliye ettiği otobüs cayır cayır yandı.

Otobüs yolcuları son anda kurtuldular!
Son anda kurtuldular!
Olay saat 15.30 sıralarında Antalya Karaöz Mevkii 37’nci kilometrede meydana geldi. Mustafa Şekerci yönetimindeki 32 LL 174 plakalı otobüs Antalya’ya giderken motor bölümünde duman yükselmeye başladı. Otobüsü sağ şeride çeken sürücü Şekerci, yolculardan otobüsü boşaltmasını istedi. Yolcuların inmesinin hemen ardından otobüs alev topuna döndü.

Haber verilmesi üzerine Isparta ve Antalya itfaiye ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait araçlar olay yerine sevk edildi. İtfaiye yangını söndürürken, otobüs kullanılmaz hale geldi.

Sürücü Mustafa Şekerci, seyir halindeyken duman çıktığını fark eder etmez otobüsü sağ şeride çekerek yolcuları tahliye ettiğini ve bu sayede can kaybı ve yaralanan olmadığını, yangına elektrik donanımındaki kısa devreden çıkmış olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Otobüsün hostesi Sevinç Taşdemir ise kaptanın talimatı ile yolcuların tahliyesinin gerçekleştiğini, yolcuların panik halde aracı terk ettiğini anlattı. Otobüsten son anda inip canlarını kurtaran yolcular, jandarma görevlilerine yangınla ilgili bilgi verdikten sonra Karaöz Belediyesi’ne ait bir otobüs ile Antalya’ya gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER