ALİ ŞEN’İN AÇIKLAMALARI AKIL, ZİHİN VE MİDE BULANDIRIYOR

31 Aralık 2011 günkü Bugün gazetesinde Perihan Çakıroğlu’nun Fenerbahçe Spor kulübü eski başkanı Ali Şen ile yaptığı röportajı okuduk.

ALİ ŞEN’İN AÇIKLAMALARI AKIL, ZİHİN VE MİDE BULANDIRIYOR

Türk Futbol kamuoyu tarafından yakınan tanınan Ali Şen gibi bir ismin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve eski TFF başkanlarından UEFA Asbaşkanı ve FİFA icra komitesi Üyesi Şenes Erzik hakkında yaptığı açıklamalar gerçekten akılları, zihinleri ve mideleri bulandıran cinsten olmuştur

Sayın Şen verdiği röportajda Fenerbahçe taraftarına seslenerek  “Bugün taraftarlar şunu bilsinler ki, UEFA İkinci Başkanı Şenez Erzik ile TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçeli olmasaydı, kulüp ikinci lige düşmüş olacaktı. O bakımdan taraftarlar, bu büyük Fenerbahçe'ye sahip çıkıp saygı göstermeliler. 50 yıllık Fenerbahçeli olarak ben böyle yapıyorum.” Açıklamasını yapmıştır.

Ali Şen’in açıklamaları Trabzonspor taraftarının 1 gün sonra 1 Ocakta TFF önünde gerçekleştireceği “Temiz lig “ yürüyüşünün bir gün öncesinde gündeme gelmesi Trabzonspor taraftarını tahrik amacı gütmektedir.

ŞİKE DAVASINDA ŞİKE İMASI

Sayın Ali Şen’in açıklamaları Şike davası devam eden Fenerbahçe kulübü ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik’i zan altında bırakmıştır

Şike soruşturmasını yürüten savcıların Ali Şen’in açıklamalarını ihbar kabul etmesini. Ali Şen başta olmak üzere Şenes Erzik ve Mehmet Ali Aydınlarında ifadelerinin alınmasını rica ediyoruz.

Ali Şen’in Mehmet Ali Aydınlar ve Şenes Erzik’in Fenerbahçe’yi nasıl 2. Lige düşmekten kurtardığını kamuoyuna açıklamasını istiyoruz.

Aksı takdirde Şike davasında verilen karar her ne olursa olsun Türk Futbolunda büyük emekleri ve katkısı olan bu töhmet altında kalacağı için kendilerini kamuoyu önünde aklamaları gerekmektedir.

Eğer ortada bir suç varsa ben inanıyoruz ki bu haksız başarıya ne Fenerbahçe taraftarlarının nede Trabzonspor taraftarlarının ihtiyacı olacaktır. İçerisinde alın teri ve emeğin olduğu bütün başarıları her zaman takdir ve tedbir etmek gerektiğine inanıyor Türk halkının ve spor kamuoyunun yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

www.trabzonmedya.org


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER