Santral Kumpanya’dan Komedi Oyunları

Santral Kumpanya, özgün komedi oyunları "Aynı Aşkın Laciverdi (Bir Aşk Söyleminden Parçalar)" ve “Gençler Masası” ile aralık ayı boyunca seyircisini güldürmeye devam ediyor.

Santral Kumpanya’dan Komedi Oyunları
Santral Kumpanya’dan Komedi Oyunları

Yeni nesil oyunculardan kurulu genç grup Santral Kumpanya, özgün komedi oyunları "Aynı Aşkın Laciverdi (Bir Aşk Söyleminden Parçalar)" ve “Gençler Masası” ile aralık ayı boyunca seyircisini güldürmeye devam ediyor.

Oyunlar, santralistanbul ve BKM Mutfak Sahne’de izlenebilir.
 
Gençler Masası
Tek perde | 55 dakika | Komedi


8 Aralık Salı 20.30 BKM Mutfak Sahne
16 Aralık Çarşamba 20.30 santralistanbul
22 Aralık Salı 20.30 BKM Mutfak Sahne
23 Aralık Çarşamba 20.30 santralistanbul
26 Aralık Cumartesi 19.00 santralistanbul

Aynı Aşkın Laciverdi
(Bir Aşk Söyleminden Parçalar)
İki perde | 120 dakika | Komedi


19 Aralık Cumartesi 19.00 santralistanbul

Tüm biletler Biletix’te! Detaylı bilgi: www.santralkumpanya.com/biletix

BİLETX SATIŞ YERLERİ, ADRES VE TELEFONLARI

0 539 540 08 60
[email protected]
www.santralkumpanya.com
facebook.com/santralkumpanya
twitter.com/santralkumpanya
instagram.com/santralkumpanya
//plus.google.com/+santralkumpanya

"Gençler Masası" hakkında
‘Gençler Masası’ oyunu, bir düğünün klişe atmosferinde geçen, bir türlü büyüyememiş karakterlerin tam da bu gerçek ile yüzleşmesini konu alan bir komedidir. Kendilerine ayrılan, pistten uzaktaki ‘Gençler Masası’nda dört arkadaşın bir saat boyunca başından geçenlerin hikayesidir. Arzular, küçük emeller, kıskançlıklar, yanlış anlaşılmalar, yalanlar, eski aşklar, yeni fikirler…

Henri Bergson’un da dediği gibi ‘Tüm merasimler, ortaya çıkmaya fırsat kollayan bir gülünçlük barındırırlar.’ “Artık sıra sizde gençler” “Oynamıyorsun, ayıp oluyor” “Bizim masa pisti görmüyor” vb… Gençler, Bergson’un işaret ettiği bu gülünçlükleri oyunda masaya yatırırlar.

"Aynı Aşkın Laciverdi" hakkında
Aynı Aşkın Laciverdi, en kaba tabirle aşkın komedisidir. Oyun, kulağımıza çalınan, gözlerimizle tanık olduğumuz, sıkılmadan bunalmadan arkadaşlarımızdan hikayelerini dinlediğimiz, göz yaşları içinde okuduğumuz-izlediğimiz ve muhtemelen en az bir defa bizzat yaşadığımız aşkın hallerinden birçoğuna temas ediyor. İçindeyken farkında olmadığımız ‘aşığım ben’ hali ile biraz dalga geçiyor. Çünkü özünde komik olan aşık olma hali, yapacak bir şey yok, gülünmeyi hak ediyor.

Santral Kumpanya, genç kuşak tiyatrocular tarafından kurulmuş bir gruptur. “Kumpanya” ismiyle müsemma bir şekilde, uzun bir süre boyunca birlikte tiyatro yapmayı ve bu sayede sahne üzerinde daha uyumlu ve başarılı olmayı hedeflemektedir. Ekip, içinde geleneksel üslupların da yer aldığı farklı üslupları deneyerek, güncel içeriklerle, yeni kuşak bir komedi ekolü oluşturmayı hedeflemektedir. Yaptığı oyunlarla toplumun tüm kesimlerine hitap etmeyi, yaptığı işin gereği olarak görmektedir. Çalışmalarına 2013 Ekim ayında başlamıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin destekleriyle kurulmuştur.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER