Yeni kablosuz şarj teknolojisi  

HONOR, Magic4 Pro'nun 100W Kablosuz HONOR SuperCharge teknolojisi ile kablolu şarj kadar hızlı bir teknoloji sunuyor. 

Yeni kablosuz şarj teknolojisi  

Yeni kablosuz şarj teknolojisi  
HONOR, Magic4 Pro'nun 100W Kablosuz HONOR SuperCharge teknolojisi ile kablolu şarj kadar hızlı bir teknoloji sunuyor. 
Küresel akıllı cihaz üreticisi HONOR, HONOR Magic4 Pro ile kablosuz şarj konusunda büyük bir atılım göstererek, kablolu şarj kadar hızlı bir teknoloji ile karşımıza çıkıyor.  

HONOR Magic4 Pro modeli, 100W Kablolu HONOR SuperCharge teknolojisinin yanı sıra, 100W Kablosuz HONOR SuperCharge teknolojisi ile de gelecek. Bu sayede kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayacak olan HONOR, kablosuz şarj seçeneği ile teknolojiyi bir adım daha öteye taşımayı hedefliyor.  

HONOR Magic4 Pro, HONOR'un yalnızca 15 dakikada yüzde 50 şarj sağlayan 100W Kablosuz HONOR SuperCharge teknolojisini destekleyen ilk akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor. 

Her yerden çalışma esnekliği arayan kullanıcılar, akıllı telefonlarında tüm gün bağlantıya ihtiyaç duydukça, kablosuz şarj teknolojisinin değeri de bu bağlamda artmış oldu. Kablosuz şarj hızlarını artırmak için yaygın bir çözüm, giriş voltajını artırmak olsa da bu ısı oluşumuna yol açabilir. Bu nedenle birçok üretici kablolu şarj cihazlarıyla rekabet edebilecek hızlı kablosuz şarj çözümlerini geliştirmekten vazgeçti. 

HONOR, cihazın aşırı ısınmamasını sağlarken şarj verimliliğini artıran yenilikçi bir çözüm geliştirerek bu sorunu çözmeyi başardı. 100W Kablosuz HONOR SuperCharge teknolojisi, ısı oluşumunu en aza indirmek için yüzde 60 daha az bobin direnci üreten 3.5uH mikro bobin teknolojisini kullanıyor. Ayrıca bu teknoloji, ısıyı hızlı bir şekilde dağıtmak için hava hacminde yüzde 40'lık bir artışı destekleyen ve cihazın normal sıcaklığını korumasını sağlayan yeni bir kablosuz şarj pedine de sahip. 
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109