Vestel üretimi beyaz eşyalara Almanya’dan tam not

Almanya’nın Haus & Garten, Vestel City’de üretilen bulaşık, çamaşır ve çamaşır kurutma makinelerine en iyi puanı vererek bir kez daha zirveye taşıdı.

Vestel üretimi beyaz eşyalara Almanya’dan tam not
 Vestel üretimi beyaz eşyalara Almanya’dan tam not

Almanya’nın  Haus & Garten, Vestel City’de üretilen bulaşık, çamaşır ve çamaşır kurutma makinelerine  en iyi puanı vererek bir kez daha zirveye taşıdı.

Almanya’nın prestijli test kurumlarından olan Haus & Garten, Vestel City’de üretilen bulaşık, çamaşır ve çamaşır kurutma makinelerine yaptığı değerlendirmede en iyi puanı vererek bir kez daha zirveye taşıdı. Dünya çapındaki güçlü rakiplerini geride bırakarak en iyi puanı alan Vestel üretimi bulaşık, çamaşır ve çamaşır kurutma makineleri, son kullanıcıya performans, yüksek enerji ve su tasarrufu gibi önemli avantajlar sağlıyor.


Vestel’in lisanslı markası olan Sharp markalı bulaşık, çamaşır ve çamaşır kurutma makineleri, Almanya’nın prestijli test kuruluşlarından olan Haus & Garten Test ve testberichte.de tarafından en iyi skoru alarak zirveye yerleşti.

Performans, güvenlik, kullanım kolaylığı ve enerji tüketimi konularında zorlu kriterler içeren kapsamlı testler sonucunda, yenilikçi ve sürdürülebilir teknolojilerine sahip Vestel üretimi çamaşır kurutma makinesi, rakiplerini geride bırakarak 763 farklı model ürün arasından en iyi ürün olarak birinci seçildi.

Test edilen diğer Vestel üretimi ürünlerden çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi ise yapılan testler sonucunda, hem fonksiyonellik hem de performans açısından en iyi puana ulaştı ve dört farklı ürün arasından dünyaca ünlü rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Vestel Şirketler Grubu CEO’su Turan Erdoğan “Vestel olarak en iyi ve en yeni teknolojiye sahip ürünler üretmenin yanı sıra ürünlerin tasarımlarına, kullanım özelliklerine ve çevreye duyarlılığına da dikkat ediyoruz. Saygınlığı ve güvenirliği herkes tarafından bilinen ve tüketicinin satın alma kararında etkisi olan Haus & Garten Test kuruluşu dünyaca ünlü beyaz eşya, TV, cep telefonu markasını birçok kritere göre test ediyor. Tasarımını ve üretimini yaptığımız ürünler, sağladığı özelliklerden dolayı birçok markayı geride bırakarak zirveye yerleşti. Ürünlerimiz dünya çapındaki rakipleri arasında en yüksek puanı alarak birinci sıraya yerleşti ve kalitesini bir kez daha ispatladı. Vestel olarak bu başarı bizi oldukça gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109