Türk hamamı 2012'de havada

Lüks jet VIP Airbus A380'in içinde "Türk Hamamı" bile olacak Önümüzdeki ayların en renkli konusu bulutların arasında "Türk hamamı" keyfi sunacak en büyük iş jeti A380 olacak.

Türk hamamı 2012'de havada

 Uçan saray, VIP Airbus A380, Suudi Prens El- Velid Bin Talal'a bu yıl teslim edildiğinde, her meydanda dikkat çekeceğinden şüpheniz olmasın.

En zengin Arap unvanını alan Talal'ın Türkiye'de yatırımları olacağını öğrendiğimde daha da heyecanlandım. Belki uçan sarayıyla Türk semalarında görünür. Öte yandan bu sene Amerika'ya 7 defa gitmişim. Seattle'da Boeing 787'nin ilk kullanıcısı Japon ANA için yapılan teslim töreni ve Boeing 747-8I'nın roll out programı, HondaJet'in Greensboro'daki lansmanı, THY'nin hat açılışları ve filosuna katılan ilk 777'yle Seattle'dan uçuş.

Ayrıca Airbus'ın merkezi Fransa Toulouse'a da dünyanın en büyük yolcu uçağı A380'in gökyüzündeki ilk mağazalı hali, en sessiz first class kabini gibi çeşitli konseptler altında değişik havayolları için yapılan kabin dizaynlarını da ilk test edenlerden oldum.

A380 VIP - Arap dünyasının en zengin ismi Talal, dünyanın en büyük uçağı A380'in VIP kullanıcısı olacak.

Saatte 1.053 kilometre ile dünyanın en hızlı ve en uzun yolcu uçağı unvanını alan 747-8I, gözde konumunu yeniden kazanmak için önemli bir adımattı. Havadaki "en"li yarışta 747'yle A380'in rekabetine daha fazla şahit olacağız. Türkiye ise yılı büyüyerek tamamladı, ancak ekonomideki çalkantılar sebebiyle havayollarımızın kârlılık oranları düştü. Küresel anlamda ise havayolları 2011'de 6.9milyar dolar gelir beklerken, 2012 için zarar endişesi var. Uçak üreticileri Airbus ve Boeing ise yılı rekor siparişlerle kapattı. Uçak talepleri ise ekonominin büyüdüğü Doğu yarımküreden geldi.

ATAŞEHİR, HAMAM SAUNA ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2012, 00:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER