Sınıfının En Hızlı Delicisi: Yeni ‘Hilti TE 3’

Darbeli, darbesiz delim ve kırım özellikleri üstün dayanıklılıkla buluştu

Sınıfının En Hızlı Delicisi: Yeni ‘Hilti TE 3’
 Sınıfının En Hızlı Delicisi: Yeni ‘Hilti TE 3

Darbeli, darbesiz delim ve kırım özellikleri üstün dayanıklılıkla buluştu
Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunan Hilti, yeni ürünü Hilti TE 3 Delici Kırıcı’yı kullanıcılarıyla buluşturdu. Darbeli ve darbesiz delimin yanı sıra kırım özelliğine de sahip olan ve Hilti’nin “2 yıl masraf yok” uygulamasıyla kullanıcıya ekstra garantiyle sunulan Hilti TE 3, sınıfının en hızlı delicisi olarak dikkat çekiyor.

Ar-Ge temelli kaliteli ürünler geliştirip sektörle buluşturmaya devam eden inşaat ve el aletleri pazarının global jenerik markası Hilti, inşaat profesyonellerinden tesisatçılara, mobilya ustalarından son kullanıcılara kadar delim ve kırım yapması gereken herkesin rahatlıkla kullanabileceği yeni Hilti TE 3 Delici Kırıcı ürününü piyasaya sundu. Hem darbeli ve darbesiz delim hem de kırım yapabilen Hilti TE 3, kendi sınıfındaki ürünlerden yaklaşık yüzde 20 daha hızlı performans ve daha uzun süre dayanıklılık göstermesiyle farkını ortaya koyuyor.

3 kilo ağırlık, 850 Watt motor
Marka vaadi “Hilti. Üstün Performans. Üstün Dayanıklılık.” olan Hilti’nin yeni ürünü TE 3 Delici Kırıcı, zorlu koşullar ve ağır uygulamalarda bile üstün performans ve dayanıklılık özelliği ile dikkat çekiyor. 850 Watt motora sahip Hilti TE 3 Delici Kırıcı, toz toplama adaptörü ile baş üstü uygulamalarda da kolaylık sunuyor. 3 kilogram ağırlığa ve 6-16 optimum delim çapına sahip olan Hilti TE 3 Delici Kırıcı, ayrıca uzun kömür süresi ile de avantaj sağlıyor.

Tamir servisinde verimlilik ilkesiyle tasarlanan Hilti TE 3 Delici Kırıcı, düşüp kırılma, suya girme ve hatalı kullanım dışında “2 yıl masraf yok” uygulaması kapsamında garanti altında sunuluyor. Ergonomik tutma kolu tasarımıyla dikkat çeken Hilti TE 3 Delici Kırıcı, böylelikle rahat uygulama yapmaya imkân tanıyor. Yeni nesil Hilti TE 3 Delici Kırıcı, Hilti Center’lardan veya hilti.com.tr internet adresinden temin edilebiliyor.

Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında
Bundan tam 75 sene önce 1941 yılında, dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde doğup, bugün 23 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 2015 yılı cirosu 4,4 milyar İsviçre Frangı (yaklaşık 13 milyar TL*) olarak gerçekleşen Hilti, 1982 yılından itibaren 34 yıldır Türkiye’de. Hilti Türkiye, son yıllarda göstermiş olduğu gelişimle 2011 yılı başından bu yana 10 ülkenin (Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak) bağlı olduğu bir bölgesel üs konumunda. 2015 yılında yüzde 31 büyüme gösteren Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye, 300 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ekonomiye yarattığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2015” listesinde 3. sırada yer alırken, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül’e layık görüldü. Hilti ise aynı enstitünün açıkladığı “Avrupa’nın En İyi Çok Uluslu İş Yerleri 2015” listesinde 25 marka içinde bir önceki yıla göre 5 basamak yükselerek 12. sıraya yerleşti.

*1 İsviçre Frankı=2,94TL, Merkez Bankası’nın 31 Aralık 2015’te ilan ettiği döviz kurundan hesaplanmıştır.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER