PlayStation 4. 2011 çıkış tarihi belli oldu!

PlayStation 4. 2011 çıkış tarihi belli oldu!

PlayStation 4.  2011 çıkış tarihi belli oldu!
PlayStation 4'ün çıkış tarihi belli oldu! Sony'nin finans şeflerinden biri yeni konsolun çıkış tarihini sehven söyledi

Sony'nin finans şeflerinden biri, hissedarlara konuşurken yeni konsol üzerinde bir süredir çalışıldığını ağzından kaçırdı: PlayStation4'e en az iki yıl var. Çok da beklenmedik değil belki ama Sony'nin bir sonraki PlayStation konsol modeli üzerinde bir süredir çalıştığını duymak belki PS severleri mutlu eder. Zira firma şu dakikaya kadar bu konuda en ufak bir sözcük dahi etmemişti.

Yeni konsolun hazırlandığı yönündeki ifadeler, hissedarlara rapor veren finans şeflerinden Masaru Kato'nun ağzından kaçtı. Kato, Sony bunu henüz resmi olarak açıklamamış olsa da, PS4 için geliştirilme sürecinin başladığını söyledi ve PS3'te var olan mimariyi değiştireceklerinin sinyalini verdi. PS2'nin hala pazarda yeri olduğunu ve ömrünün 2-3 sene daha süreceğini söyleyen Kato, ntvmsnbc'nin haberine göre buna rağmen PS4 için çalışmaya başladıklarını, zamanı gelince büyük bir bomba patlatacaklarını müjdeledi.

Haberler bu yönde gelmeye devam ederken, önümüzdeki E3 fuarında ne Sony'nin ne de Microsoft'un yeni bir oyun konsolu tanıtması beklenmiyor Nintendo'nun ise kod adı Project Cafe olan yeni Wii konsolunu tanıtması bekleniyor.

PlayStation 4. 21011 in en yeni oyunlar için tıkla

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER