Pendik'de Esrarengiz Ölüm

Pendik’te dün gece evinden soda almak için çıkan Halil Lüleci(48) bu sabah yaklaşık bir kilometre uzağındaki bir evin bahçesinde ölü olarak bulundu.

Pendik'de Esrarengiz Ölüm

Velibaba Mahallesi’nde oturan Halil Lüleci saat 23.00’de ailesine soda almaya gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Bir daha geri dönmeyen Halil Lüleci’nin yakınları polis merkezine giderek kayıp müracaatında bulundu.

Halil Lüleci’nin evinin yaklaşık bir kilometre uzağında Velibaba Gül Sokak üzerinde iki katlı bir evin bahçesinde bugün saat 11.00 sıralarında ceset gören ikamet sahibi polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri cesedin kayıp ihbarında bulunulan Halil Lüleci’ye ait olduğunu belirlediler. Halil Lüleci’nin cesedi olay yerine çağırılan yakınları tarafından da teşhis edildi.

Halil Lüleci’nin cesedinin evin bahçe duvarı ile tel örgü arasındaki dar bir alanda bulunduğu ve boynunun kırılmış olabileceği öğrenildi. Halil Lüleci’nin cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Pendik Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası Halil Lüleci’nin kesin ölüm nedeninin otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Mahalle sakinleri aşçılık yapan Halil Lüleci’nin yaklaşık iki yol önce cesedinin bulunduğu eve yakın bir yerde oturduğunu ve daha sonra bir kilometre uzaklıktaki başka bir eve taşındığı söyledi. Halil Lüleci’nin ölümünü şüpheli bulan polis ekipleri araştırma başlattı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER