Oyun Firması Wargaming’in Sözcüsü Tom Putzki Türkiye’de!

Milyonlarca oyuncuya sahip World of Tanks serisini geliştiren Wargaming’in üst düzey yöneticisi, Gaming Istanbul 2017 kapsamında 2-3 Şubat’ta ülkemizde olacak

Oyun Firması Wargaming’in Sözcüsü Tom Putzki Türkiye’de!
Oyun Firması Wargaming’in Sözcüsü Tom Putzki Türkiye’de!
Milyonlarca oyuncuya sahip World of Tanks serisini geliştiren Wargaming’in üst düzey yöneticisi, Gaming Istanbul 2017 kapsamında 2-3 Şubat’ta ülkemizde olacak

Geliştirdiği World of Tanks, World of Warplanes ve World of Warships gibi tarihi savaş araçları simülasyonları ile dünya çapında milyonlarca oyuncuya ulaşmış oyun geliştiricisi ve yayıncısı Wargaming’in sözcüsü Tom Putzki, ülkemize geliyor.

Türkiye’nin en büyük oyun fuarı olmaya hazırlanan Gaming Istanbul 2017’nin danışma kurulu üyelerinden olan Putzki, organizasyonun sahibi GL Events’in davetlisi olarak 2-3 Şubat tarihleri arasında oyun sektörü profesyonelleri ve medya ile görüşmek üzere İstanbul Kongre Merkezi’nde olacak.

Dünya çapında bir oyun şirketinin üst düzey yöneticilerinden Tom Putzki ile gerek oyun sektörü gerek Wargaming üzerine gerçekleştirebileceğiniz röportaj ve toplantı taleplerinizi [email protected] adresi üzerinden Ayda Tangüner’e iletebilirsiniz.

Yer:  İstanbul Kongre Merkezi/ Harbiye, 34367 Şişli/İstanbul
Tarih:  2 Şubat Perşembe, 3 Şubat Cuma
Saat:  10.00-19.00 (2 Şubat), 10.00-17.00 (3 Şubat)


Tom Putzki Hakkında
Tom Putzki kariyeri boyunca 50’den fazla video oyununun altına imzasını atmış bir sektör duayenidir. Kariyerine Alman oyun geliştiricisi Greenwood Entertainment’ta başlayan Putzki, kendi şirketi PIRANHA BYTES’ı 1997 yılında kurmuş ve dünya çapında başarı kazanmış GOTHIC serisini geliştirmiştir.

1999’da şirketi başarıyla sattıktan sonra yoluna kurucu ortak olduğu Phenomedia AG ile devam etmiş, Almanya’da büyük sükse yapan Moorhuhn serilerinde yer almış ve bu şirkette 2006’ya kadar farklı pozisyonlarda görev yapmıştır.

Kendi danışmanlık şirketini 2006’da kuran Tom Putzki, bu noktadan itibaren gerek Almanya’da gerek dünya çapında irili ufaklı birçok oyun şirketine danışmanlık yapmıştır.

5 yıldır dünyaca ünlü World of Tanks’in yapımcısı ve yayıncısı Wargaming bünyesinde yer alan Putzki, şirketin Avrupa sözcüsü olmasının yanı sıra Global PR direktörlerinden biri ve Avrupa Direktörler Kurulu üyesidir.

Tom Putzki aynı zamanda Gaming Istanbul 2017’nin danışma kurulu üyelerinden olup, Avrupa’nın ve oyun sektörünün en önemli fuarlarından gamescom’un da danışma kurulunda yer almaktadır. Kendisi aynı zamanda Berlin'de bulunan Games Academy'de "Oyun Sektörü" ve MD.H Dusseldorf'ta "Kurumsal İşletme" dersleri vermektedir.

World of Tanks Hakkında
World of Tanks zırhlı savaşlarının temel alındığı ilk ve tek takım tabanlı devasa çok oyunculu online aksiyon oyunudur. Kendinizi dünyanın her yerinden çelik kovboyların katıldığı, İkinci Dünya Savaşı’nın epik tank savaşlarının ortasına atın. Cephaneliğiniz, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Sovyetler Birliği, Fransa, Birleşik Krallık, Japonya, Çekoslovakya ve Çin’in tarihsel gerçekliklerine göre hazırlanmış 450’den fazla zırhlı araç içeriyor.

World of Tanks hakkında daha fazla bilgi ve ücretsiz oynanan ödüllü aksiyon MMO'yu indirmek için tıklayın: //worldoftanks.eu

Wargaming Hakkında
Wargaming, ücretsiz devasa çevrimiçi pazarının liderlerinden biri olmanın yanı sıra ödüllü bir çevrimiçi oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır. 1998 yılında özel bir şirket olarak kurulan Wargaming, piyasaya 10’dan fazla oyun sürmüştür. Wargaming şu anda, 20. yüzyıl savaş konseptini temel alan, zırhlı tankların başrolde olduğu World of Tanks, uçak savaşı simülasyonu World of Warplanes ve deniz savaşı simülasyonu World of Warships gibi takım bazlı çevrimiçi devasa savaş oyunları serisine odaklanmıştır. Wargaming, tüm seriyi (bu üç oyunu) bir araya getirerek online savaş evreninin merkezi hâline gelecek olan Wargaming.net servisini duyurmuştur.

Şirketin farklı platformlara sunduğu oyunlar arasında World of Tanks Xbox Versiyonu ve mobilde yer alan World of Tanks Blitz bulunmaktadır. 2014 ve 2015 yılında yayınlanan World of Tanks Xbox sürümleri, Xbox 360 ve Xbox One oyuncularına platformlar arası destansı tank savaşları yapma imkanı sunmaktadır. Bununla yetinmeyen Wargaming, World of Tanks’in PlayStation®4’e çıkışıyla birlikte konsoldaki gücünü daha da genişleteceğinin sinyallerini vermiştir. Mobil MMO oyunu World of Tanks Blitz ise Wargaming’in en bilinen takım bazlı askeri oyununu dünya genelindeki akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına açmıştır.
Resmi web sitesi:
www.wargaming.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER