Geotech Thunder Elektrikli Bisiklet

Geotech Thunder Elektrikli Bisiklet

Geotech Thunder Elektrikli Bisiklet
Geotech Thunder Elektrikli Bisiklet

Bir kaç yıl önce ‘çevre dostu’ taşıt olarak piyasaya sürülen elektrikli bisikletler, şimdilerde en fazla kullanılan araçlardan biri haline geldi.

Şehiriçinde kullanıma uygun olarak geliştirilen elektrikli bisikletler yolda giden araçların gerisinde kalmıyor.Avrupa’da bir kaç yıldır yaygın olarak kullanılan elektrikli bisikletlerden geçen yıl Hollanda’da 89 bin adet, Almanya’da ise 60 bin adet satıldı. Bu araçlar artık ABD’nin de popüler ulaşım aracı haline geldi.

Ülkemizde de yollarda sık sık görmeye başladığımız elektrikli bisikletler yerli üreticilerin de dikkatini çekmiş olmalı ki buna bir örnek Geotech markasından geldi.

Geotech markası 3 yıldır ülkemizde tüm modellerde bisiklet üreten yerli bir marka. Çocuk bisikletinden Tandem’e,yarış bisikletinden 3 tekerlekli hafif yük taşıyan modellerine kadar farklı gamda ürünler sunan marka 2009′da elektrikli bisikletlerini piyasaya sundu.

Büyük çoğunlukta Shimano ürünleri kullanılan model şimdilik sadece M bedende üretilmiş.

SR SUNTOUR ayarlanabilir maşa tercih edilen bisiklette frenlerde V brake kullanılmış. Alüminyum materyeller sayesinde hafifletilen bisiklette bagaj altına yerleştirilmiş batarya hafif taşımacılığa da imkan sağlamakta.

Arka göbek içindeki sistemle tekerleğe güç veren motor sağ elcik ile kumanda edilmekte.

Hobi kullanıcılarının beğeneceğine emin olduğumuz ışık sistemi,yaylı sele,zil ve rahat kullanım için düşük kadro ergonomisi sürüşü daha zevkli kılacaktır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 9 yıl Önce

bu bisikletin fiyatı ve garantisi vede parçası varmı

Intel ersen
Intel ersen - 8 yıl Önce

Benim böyle bisiklete ihtiyacım var fakat emeklilik senet taksime nereden alabilirim bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürler

SIRADAKİ HABER