Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge

Samsung’un en yeni cihazları Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, fark yaratan ‘Always On Display’ özelliği

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge
 Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge

kişiselleştirilebilir ‘Always On Display’ özelliğiyle fark yaratıyor

Samsung’un en yeni cihazları Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, fark yaratan ‘Always On Display’ özelliği aktif hale getirildiğinde, ekranı açmaya gerek kalmadan bildirimleri görebilmenize imkân tanırken, çok daha az şarj tüketerek uzun süreli kullanımı vaat ediyor.

İstanbul – 8 Nisan, 2016 - Günde kaç kez akıllı telefonunuza göz atıyorsunuz? Pek çoğumuz gelen mesajları ya da cevapsız aramaları görmek, saate bakmak ya da sosyal medyadaki güncellemeleri takip etmek için gün içinde defalarca telefonumuza göz atıyoruz.

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’in sunduğu yeni ‘Always On Display’ (AOD: Daima Açık Ekran) özelliği, tüm bunlara son veriyor. Artık, ekranınızı açmadan istediğiniz an telefonunuza bakıp son bildirimleri ve diğer önemli bilgileri anında görebilmenize imkan tanıyor.

Kolay Kullanım ve Uzun Şarj Ömrü
Always On Display özelliği aktif hale getirildiğinde size sürekli olarak bildirimleri iletirken şarj tüketimini neredeyse etkilemiyor. Şarjın %5’in altına düşmesi durumunda, Always On Display otomatik olarak kapanıyor. Ayrıca yeni Galaxy S7 ve S7 edge, her zamankinden daha uzun süre kullanım sunan pillere sahip.

Dahası, tıpkı sinemada telefonunuzu kontrol ettiğinizde olduğu gibi, bazen telefonunuzun ışığını sonuna kadar kullanmak istemezsiniz. Telefonunuza dikkat çekmeden bakmanıza imkân veren Always On özelliği, ekran parlaklığını minimumda tutuyor; böylece saati, cihazınızın şarj seviyesini, cevapsız aramalar ya da mesajlar gibi önemli bildirimleri kolayca ama dikkat çekmeden görebilmenizi sağlıyor.

Kişiselleştirilebilen Ekran
Üstün bir kullanım kolaylığı sunan Always On Display, Ayarlar menüsü ve Hızlı Ayarlar panelinden saat modları, takvimler ve her zevke uygun çeşitli stillerde soyut desenlerle kişiye özel hale getirilebiliyor. Analog ve dijital saat yüzlerinden birini seçebilir, hatta iki farklı ülke saatini aynı anda göstermesini sağlayabilirsiniz. Daha minimal bir tarzı tercih ederseniz, sanatsal soyut görselleri seçebilirsiniz. Çok sayıda kişiselleştirilebilir özellik sunan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, bu yönüyle diğer cihazlardan ayrılıyor.

Always On Display, Samsung’un tüketicilerin hayatlarından ve ihtiyaçlarından esinlenerek yarattığı yeniliklerin son örneği. Uzun süredir sektörde ön saflarda yer alan Galaxy akıllı telefonları, S7 ve S7 edge ile pazardaki konumunu daha da güçlendiriyor.

Samsung Electronics Hakkında
Samsung Electronics olarak yenilikçi fikirler ve teknolojilerle dünyaya ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyoruz. TV, akıllı telefon, giyilebilir cihaz, tablet, dijital fotoğraf makinesi, video kamera, yazıcı, tıbbi cihaz, ağ sistemleri, yarı iletkenler ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyoruz. Dijital Sağlık ve Akıllı Ev sistemleri gibi alanlarda geliştirdiğimiz çözüm ve teknolojilerle, birbirleri ile bağlantı kurarak bilgi paylaşımı yapabilen akıllı cihazlar sistemi “Nesnelerin Interneti”ne de yön veriyoruz. Yıllık cirosu 196 milyar dolar olan şirketimizin, 84 ülkede 319.000 çalışanı bulunuyor. Samsung’un resmi blog’una global.samsungtomorrow.com, şirketimiz ile ilgili daha fazla bilgiye www.samsung.com.tr, yürütmekte olduğumuz sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluk çalışmalarına www.samsungsosyalsorumluluk.com, işitme engellilere özel görüntülü çağrı merkezi hizmetimize ise www.samsungduyaneller.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER