FİAT VE İŞTCEL İŞBİRLİĞİ KAZANDIRIYOR

FİAT VE İŞTCEL İŞBİRLİĞİ KAZANDIRIYOR

FİAT VE İŞTCEL İŞBİRLİĞİ KAZANDIRIYOR
FİAT VE İŞTCEL İŞBİRLİĞİ KAZANDIRIYOR
Fiat ve Turkcell işbirliğiyle İşTcell'li şirketlere %10'a varan indirimler sağlayan yeni bir kampanyaya start verildi

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat ile Turkcell, gerçekleştirdikleri işbirliği kapsamında İşTcell’li şirketlere % 10’a varan indirimler sağlayan yeni bir kampanyaya start verdiler. Turkcell kurumsal hattı sahibi İşTcell’li şirketler için geçerli olan ve 30 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında Fiat Doblo Classic’ten Fiat Ducato’ya, Fiat Bravo’dan Fiat Linea’ya kadar tüm Fiat modelleri İşTcell’lilere özel indirimle satın alınabiliyor.

2009 yılında Türkiye’nin binek+hafif ticari ulusal pazar lideri Fiat, 2010 yılının Eylül ayı sonu itibariyle ulaştığı 65 bin adeti aşan satışla gösterdiği yüksek performansını pekiştirecek satış kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. İşTcell’li şirketlere özel “İşteKazan Programı” kapsamında Fiat markalı otomobil ve hafif ticari araç alımlarında % 10’a varan özel indirim imkanı sunuluyor.
İşTcell şifresi, vergi lehvası ve kurumsal Turkcell hattının son 2 aya ait herhangi bir faturası ile katılımcı Fiat yetkili satış bayilerine gelen müşteriler, 30 Kasım’a kadar sürecek kampanya kapsamında tüm Fiat model yelpazesi için geçerli olan stoklarla sınırlı kampanyadan yararlanabilecekler.

Ayrıca satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo’dan yana kullanacak tüm müşterilere, 3 yıl veya 150 bin km garanti ise standart olarak hediye ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER