Barda Tanıştığı Kişiyi Bıçaklayarak Öldürdü

ÜMRANİYE'de, bar eğlencesinde tanıştığı 6 kişiyle evine dönen makine mühendisi Mustafa Murat Yüceel (39), tartıştığı Cemal T.(19) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, cinayetle ilgili olarak 4 kişiyi gözaltına alırken, kaçarak izini kaybettiren 2 şüpheliyi de yakalamaya çalışıyor.

Barda Tanıştığı Kişiyi Bıçaklayarak Öldürdü
Olay bu sabah 06.00 sıralarında Çakmak Mahallesi İkbal Caddesi Pamuk Sokak üzerindeki Gözde Apartmanı’nda meydana geldi.

İddialara göre, bir otomotiv firmasında makine mühendisiolarak çalışan Mustafa Murat Yüceel, dün akşam saatlerinde eğlenmek için Beyoğlu’ndaki bir bara gitti.

Yüceel, burada tanıştığı Cemal T.(19), Ertan E.(26), Emrah O.(25), Kazım K.(26), Gökhan S.(24) ve Furkan B.(25) ilebirlikte evine döndü.

Burada bir süre daha içki içen grup arasında tartışma çıktı. Kısa süre içinde kavgaya dönüşen tartışmada Cemal T., Mustafa Murat Yüceel’i kalbinden bıçakladı. Yüceel’in kanlar içinde yere yığılmasının ardından paniğe kapılan Cemal T. Apartmanın çatısına çıktı.

KURTARIN BENİ DİYE BAĞIRDI

Binanın çatısındaki Cemal T.’nin “Yetişin adam öldürüyorlar. Kurtarın beni” çığlıklarını duyan apartman sakinleri polise haber verdi. Polisin olay yerine ulaşmasını beklemeyen Cemal T. Karşı apartmanın balkonuna atladı. Düşmenin şiddetiyle Cemal T.’nin sol bacağı kırılırken, olay yerine gelen polis,
apartmandan çıkarak kaçmaya çalışan Ertan E., Emrah O. veKazım K.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Bacağı kırılan Cemal T., Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Cemal T.,
tedavisinin tamamlanmasının ardından Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

ADLİ TIP KURUMU’NA GÖNDERİLDİ

Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin incelemelerini tamamlamasının ardından Mustafa Murat Yüceel’in cesedi Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Morgu’na
gönderildi.

İLİŞKİ TEKLİF ETTİ ÖLDÜRDÜM

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ndeki ilk ifadesinde cinayeti işlediğini kabul eden Cemal T.’nin, Mustafa Murat Yüceel’i kendisine ilişki teklif ettiği için öldürdüğünü söylediği belirtildi. Şüphelilerin, cinsel ilişkide bulunmak için Mustafa Murat Yüceel ile kişi başına 150 TL karşılığında anlaştığı belirlendi.

Polis, olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren Gökhan S. ile Furkan B.’ün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER