SULTANBEYLİ'DE ÜST GEÇİTLER UZATILIYOR

SULTANBEYLİ'DE ÜST GEÇİTLER UZATILIYOR

SULTANBEYLİ'DE ÜST GEÇİTLER UZATILIYOR
ÜST GEÇİTLER UZATILIYOR
Sultanbeyli yan yol üzerindeki kazalara engel olmak ve vatandaşın güvenliğini sağlamak için otoban üzerindeki üstgeçitler uzatılıyor.  

Sultanbeyli’de otoban üzerinde bulunan üst geçitlerin yan yolda sona ermesinin, bir süredir kazalara sebebiyet verdiği gözlendi. Okulların açılmasıyla yoğunlaşan üstgeçitlerin daha güvenli hale gelmesi ve tehlikenin ortadan kaldırılması için belediye ekipleri kolları sıvadı ve üstgeçitleri uzatmaya başladı.
Üst geçitler yan yolu da içine alacak
İlk çalışma, kazaların en fazla yaşandığı, özellikle Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğrencilerinin yoğun olarak kullandığı, bir ayağı Hamidiye Mahallesi’nde, diğer ayağı ise Mecidiye Mahallesi’nde bulunan üstgeçitte yapılıyor.
Çalışmaların devam ettiği üst geçit artık yan yolun da üstünden geçecek ve vatandaşlar, özellikle öğrenciler üst geçitten geçtikten sonra yan yoldan karşıya geçmek zorunda kalmayacak.
Bir diğer çalışma ise Fatih Mahallesi’nde. Fatih-Turgut Reis Mahallelerini birbirine bağlayan üst geçidin yan yolu da içine alması için hazırlanan proje tamamlandı, ihalesi yapıldı. Çok yakında çalışmaları başlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER