SULTANBEYLİ’DE YOLLAR AÇIK

SULTANBEYLİ’DE YOLLAR AÇIK

SULTANBEYLİ’DE YOLLAR AÇIK
SULTANBEYLİ’DE YOLLAR AÇIK
Sultanbeyli, 3 gündür süren kar yağışıyla beyaza boyandı. Belediye ekipleri vatandaşın mağdur olmaması için yollarda aralıksız çalışma yapıyor.

Günlerdir yapılan uyarıların sonunda kış beyaz yüzünü gösterdi ve İstanbul hafta sonundan itibaren yoğun kar yağışının etkisi altında kaldı.
Şehirde günlerdir yağan kardan Sultanbeyli de nasibini aldı ve ilçe adeta beyaza boyandı. Devlet Meteoroloji Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı uyarılar üzerine, kar yağışı henüz başlamadan Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemini aldı. 5 kar küreme ve tuzlama ekibi ile 15 kişilik kaldırım ve yol temizleme ekibi kar yağışı başlar başlamaz görevdeydi. Sultanbeyli cadde ve sokaklarına 250 ton tuz, 30 ton solüsyon döküldü. 4 tuzlama ekibi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderildi.

Ekipler, hastane ve aile sağlığı merkezleri yolları ile acil hastalar, şeker ve diyaliz hastalarının muhtemel güzergâhlarına öncelik veriyor, yol kapanma ihbarlarına ise anında cevap veriyor.
Hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle, yollarda meydana gelen buzlanmaya karşı vatandaşların dikkatli olmaları önem arz ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109