SULTANBEYLİ KENT MEYDANI’NDA EZGİ VE ŞİİRLER

SULTANBEYLİ KENT MEYDANI’NDA EZGİ VE ŞİİRLER

SULTANBEYLİ KENT MEYDANI’NDA EZGİ VE ŞİİRLER
SULTANBEYLİ KENT MEYDANI’NDA EZGİ VE ŞİİRLER
Kent Meydanı, Ramazan programları kapsamında hafta sonu birbirinden ünlü isimleri ağırladı.

Sultanbeyli’de Ramazan, mahalle iftarları, konserler, şiir geceleriyle dopdolu geçiyor. Kent Meydanı, kurulan sahnede birbirinden güzel programlarla ünlü isimleri ağırlıyor.
Geçtiğimiz hafta Ertuğrul Erkişi ile Fatih Koca’nın semazenler eşliğinde ilahileri ve Mustafa Karataş’ın sohbeti Sultanbeylililer tarafından ilgiyle izlenirken bu hafta Ahmet Özhan, Bedirhan Gökçe ve Ömer Döngeloğlu Sultanbeyli’deydi. Hüseyin Goncagül iki programda da çocukları eğlendirmeye devam etti. Kadir Gecesi’nde ise yine ünlü isimlerle, gecenin ruhuna uygun bir program vardı. 

Kent Meydanı Ahmet Özhan için doldu

Cuma akşamı Hüseyin Goncagül’ün keyifli sohbeti yine Sultanbeylili çocukların eğlencesi oldu. Ardından ise sevilen sanatçı Ahmet Özhan sahnedeydi. Özhan’ın birbirinden güzel eserleri meydanı dolduran vatandaşlar tarafından ilgiyle dinlendi, sevenleri Özhan’ın ilahi ve ezgilerine gece boyunca eşlik etti.  
Cumartesi gecesi şiir ve sohbet gecesiydi

Cumartesi ise Kent Meydanı, Ömer Döngeloğlu ve Bedirhan Gökçe’yi ağırladı. Programı izlemek isteyen binlerce Sultanbeylili Kent Meydanı’nı saatler öncesinden doldurdu. Döngeloğlu’nun Ramazan’a dair sohbeti keyifle dinlendi, ardından sahneyi Bedirhan Gökçe aldı.
Sultanbeylililer, birbirinden güzel şiirleri, sanatçının sesinden dinlemenin keyfini yaşadı.

Gökçe’yi dinlemeye gelen Sultanbeylililer için gece, muhteşem şiirlerle tam bir şiir gecesine dönüştü. 

Kadir Gecesi programı

Pazar günü ise bin aydan hayırlı Kadir Gecesi’nin ruhuna uygun bir program vardı. Kent Meydanı’ndan Kur’an-ı Kerim’ler, dualar yükseldi. Vatandaşlar Mehmet Emin Ay’ın eşsiz sohbetine kulak kesildi. Ay’ın sohbet sonundaki okuduğu Kur’an-ı Kerim’i dinleyen yüzlerce vatandaş edilen duaya her birlikte ‘amin’ dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER