DAHA GÜVENLİ BİR SULTANBEYLİ İÇİN

DAHA GÜVENLİ BİR SULTANBEYLİ İÇİN

DAHA GÜVENLİ BİR SULTANBEYLİ İÇİN

Sultanbeyli Belediyesi halkın güvenliğini tehdit eden metruk binaların önce sahiplerini uyarıyor, sonuç alamazsa binaları yıkarak önlem alıyor.

Sultanbeyli Belediyesi vatandaşların güvenliği için, halkın şikayetlerini, yapılan denetim ve incelemeleri değerlendirerek metruk binalarda önlem aldı.
İlçede kullanılmayan, metruk halde bulunan, vatandaşların güvenliğini tehdit eden binalar Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edildi ve Sultanbeyli Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından vatandaşlar uyarılarak tedbir alınması sağlandı. Tedbir alınmayan yerlerde ise yapılan uyarıların ardından yıkım gerçekleştirildi.
Yıl içinde önlemlerini artıran belediye, son olarak 9 mahallede uyarıların ardından yıkım yaptı.
Tam 22 adet metruk binanın sahipleri önce uyarıldı. Mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine bina sahiplerine tebligat yapıldı, önlem alınmayınca ise vatandaşlar belediyeye çağrıldı. Sonuç alamayan ekipler son çare olarak yıkıma başladı.
Uyarı yapılan yerlerden Hasanpaşa ve Mehmet Akif mahallelerinde 2 binanın sahibi önlem aldı, kalan 20 binanın ise yıkımı yapıldı. Hasanpaşa M. Akif, Hamidiye, Akşemsettin, O. Gazi, N. Fazıl, Adil, Turgut Reis, Mecidiye mahallelerinde ekipler çevre güvenliğini sağlayıp yıkımı gerçekleşti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER