DAHA GÜVENLİ BİR SULTANBEYLİ

DAHA GÜVENLİ BİR SULTANBEYLİ

DAHA GÜVENLİ BİR SULTANBEYLİ
Sultanbeyli Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, halkın güvenliğini tehdit eden ve suçluların yatağı haline gelen metruk binaları, Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden aldığı bilgiler doğrultusunda yıkıyor.

İlçede kullanılmayan, metruk halde bulunan, vatandaşların güvenliğini tehdit eden binalar bir bir tespit ediliyor ve Sultanbeyli Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından vatandaşlar uyarılarak tedbir alınması sağlanıyor. Tedbir alınmadığı takdirde ise yapılan uyarıların ardından yıkım gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde Adil, Mimar Sinan, Battalgazi, Mecidiye, Fatih, Abdurrahmangazi, Mehmet Akif, Yavuz Selim, Necip Fazıl ve Akşemsettin mahallelerinde, içlerinde barakaların da bulunduğu 18 metruk binanın sahipleri, gelen şikayetler üzerine uyarıldı. Mahalle sakinlerinin, binaların hırsızların ve tinercilerin mekânı olarak suçu beslediğine dair şikâyetleri üzerine, bina sahipleri önce görüşmeye çağrıldı, yapılan görüşmeler sonrası ise vatandaşlara tebligat yapıldı. 10 günlük süre içinde sonuç alamayan ekipler, yıkıma başladı ve biri baraka 18 bina, zabıta ekiplerinin aldığı tedbirlerin ardından yıkıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER