SULTANBEYLİ'DE DÖRT DÖRTLÜK KURBAN KESİM ALANI…

Sultanbeyli Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurduğu Kurban Alanı ile hem kurban satıcılarının hem de vatandaşların takdirini topladı.

SULTANBEYLİ'DE DÖRT DÖRTLÜK KURBAN KESİM ALANI…
Alanda, hem satış yapanlar için hem de kurban alacak vatandaşlar için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek dizayn edildi.

İçerisinde internet cafeden kuaföre, duşa kabinlerden yemek ve çay salonuna kadar her şeyin mevcut olduğu alanda, vatandaşlar ve kurban satıcılarının ihtiyaçlarına cevap veriliyor.

İnternet kafeden, berbere kadar yok yok…

Binlerce kilometre uzaklardan yola düşerek Sultanbeyli’ye gelen kurban satıcılarının, en iyi şekilde ağırlanmalarını sağlamayı hedefleyen belediye ekipleri, satıcıların günlük ihtiyaçlarını düşünerek kurban satış alanını tasarladılar.

Her daim açık olan yemek ve çay salonu, hem kurban satıcılarının hem de kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verirken, internet cafede ise vatandaşlar kurban fiyatlarını karşılaştırma şansına sahip oluyorlar.

Alandan çıkmaya fırsat bulamayanlar için berber hizmet verirken, hayvan koku ve pisliklerinden arınmak için de duşa kabinler bulunuyor.  Satıcıların ve vatandaşların günlük ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyerek oluşturulan alan için, kurban satıcıları ve vatandaşlar Sultanbeyli Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

450 çadırın yer aldığı alanda, sağlıklı ve hijyenik hizmet sunulması amacıyla, Veteriner hekim ve Belediye zabıta ekipleri de denetimlerini sürdürüyorlar.

Ayrıca, vatandaşlar kurbanlarını rahatlıkla kesebilmeleri için Kurban Kesim Ünitesinden bu bayramda yararlanma imkanına sahip olacaklar. Modern araçlarla donatılan Kurban Kesim Ünitesi’nde kurbanlıklar 5 dakika içerisinde kesilerek parçalara ayrılıyor.
Çayını içerken kurbanlıklarının kesilmesini bekleyen vatandaşlar için, Kurban Kesim Ünitesi ayrı bir kolaylık oluşturuyor.

ET BALIK KURUMU, ŞUBELERİ ADRES VE TELEFONLARI



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER