SULTANBEYLİ MODERN KURBAN KESİM ÜNİTESİNE KAVUŞTU

Sultanbeyli Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurduğu Kurban Alanı ile hem kurban satıcılarının hem de vatandaşların daha modern bir ortamda hizmet alması için çalışmasını yaptı.

SULTANBEYLİ MODERN KURBAN KESİM ÜNİTESİNE KAVUŞTU
İçerisinde internet kafeden kuaföre, duşa kabinlerden yemek ve çay salonuna kadar her şeyin mevcut olduğu alanda, vatandaşlar ve kurban satıcılarının ihtiyaçlarına cevap veriliyor.

Alanda, hem satış yapanlar için hem de kurban alacak vatandaşlar için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek dizayn edildi.

İnternet kafeden, berbere kadar yok yok…

Binlerce kilometre uzaklardan yola düşerek S ultanbeyli’ye gelen kurban satıcılarının, en iyi şekilde ağırlanmalarını sağlamayı hedefleyen belediye ekipleri, satıcıların günlük ihtiyaçlarını düşünerek kurban satış alanını tasarladılar.

Her daim açık olan yemek ve çay salonu, hem kurban satıcılarının hem de kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verirken, internet kafede ise vatandaşlar kurban fiyatlarını karşılaştırma şansına sahip oluyor.

Alandan çıkmaya fırsat bulamayanlar için berber hizmet verirken, hayvan koku ve pisliklerinden arınmak için de duşa kabinler hizmete sunulmuş durumda. Satıcıların ve vatandaşların günlük ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyerek oluşturulan hizmet alanından kurban satıcıları ve vatandaşlar oldukça memnun.

450 çadırın yer aldığı alanda, sağlıklı ve hijyenik hizmet sunulması amacıyla, Veteriner hekim ve Belediye zabıta ekipleri de aralıksız denetimlerini sürdürüyor.

Ayrıca vatandaşlar, kurbanlarını rahatlıkla kesebilmek için kurban kesim ünitesinden bu bayramda yararlanma imkanına sahip olacaklar. Modern araçlarla donatılan kurban kesim ünitesinde kurbanlıklar 5 dakika içerisinde kesilerek parçalara ayrılıyor.

Çayını içerken kurbanlıklarının kesilmesini bekleyen vatandaşlar için, Kurban Kesim Ünitesi ayrı bir kolaylık oluşturuyor.

Hizmet alan ile verenin buluşturulmasında önemli rolü oynayan bir belediye olarak fiziki şartları iyileştirmeleri gerektiğini belirten Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ‘Vatandaşa en iyi fiziki şartları sunmak zorundayız. Ve biz bu sene kurban satış ve kesim alanımızda hem satıcıyı hem de kurban kesecek olan vatandaşlarımızın bir kez daha mutlu ayrılmasını düşündük. Burada konuştuğumuz satıcılar kullandıkları duşlardan, vatandaş ise fiyatları test ettiği internet kafeden ve kesim ünitesinin hiyenik, düzenli oluşundan dolayı bize sık sık memnuniyetini dile getirdi. Seneye dahi iyi bir hizmet vermeyi arzuladıklarını dile getirdi


SULTANBEYLİ KURBAN KESİM YERİ FOTOLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109