MİNİKLERE ÖZEL ETKİNLİK

“Eğitim Yuvada Başlar Projesi” kapsamında, Sultanbeylili çocuklara yönelik tiyatro gösterisi düzenlendi. Anaokullarındaki minikler, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde tiyatro izledi, verilen hediyelerle sevindi.

MİNİKLERE ÖZEL ETKİNLİK

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilip Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan “Eğitim Yuvada Başlar” projesi, kısa bir süre önce düzenlenen çalıştay ve panellerle hayata geçirilmiş, ilçedeki çocuklara yönelik okul öncesi eğitimin önemi vurgulanarak yapılacak çalışmalar masaya yatırılmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanbeyli Belediyesi, Boğaziçi Vakfı, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sultanbeyli Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin ortaklaşa hayata geçirdiği projenin son ayağında,  ilçedeki anaokulu öğrencilerine yönelik, tiyatro gösterimi ve oyuncak dağıtımı yapıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen program için, anaokullarındaki öğrenciler, Sultanbeyli Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle okullarından alındı ve salona getirildi.

Minikler, kendileri için Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nun düzenlediği “Oyun İçinde Oyun” tiyatro gösterisinde, Tuzsuz Deli Bekir, Hacivat Karagöz gibi karakterlerle eğlendi. Çıkışta ise miniklere oyuncak hediye edildi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER