Milli İttifak Sultanbeyli’den start verdi

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Sultanbeyli ilçe teşkilatı, hafta sonu muhtarlar, il dernek başkanları ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Milli İttifak Sultanbeyli’den start verdi
Milli İttifak Sultanbeyli’den start verdi

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Sultanbeyli ilçe teşkilatı, hafta sonu muhtarlar, il dernek başkanları ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi.  Kahvaltı programında konuşan İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın, ‘Türkiye’de sanayi ve teknolojik anlamda yatırımların eksik olduğunu’ söyledi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Büyük Birlik Partisi ile ittifak kuran Saadet Partisi, Nezzam Restaurantta Sultanbeyli Mahalle Muhtarları, İl Dernek Başkanları ve yerel medya mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu kahvaltı Programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın, İstanbul 1. Bölge Milletvekilli adayları Mehmet Hamdermirci, Müjdat Durak, Serkan Arslan, Sivas Milletvekili Adayı Üzeyir Maraşlı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, BBP İlçe Başkanı Yusuf Işık ve teşkilat üyeleri katıldı. İlçe Başkanı Fetullah Bülbül’ün konuşması ile başlayan toplantıda, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Aydın, genel siyaset ve Saadet Partisi’nin iktidarında yapacakları çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi.

AYDIN: ‘GÜÇLÜ DEVLET YOLLA, KAVŞAKLA OLMAZ’

Biz birbirimizi tanırız, bizler birbirimizin gözüne bakarak birbirimizin duygularını anlarız diyerek konuşmasına başlayan Birol Aydın: ‘Bu ülke için kim taş üstüne taş koymuşsa bizler kendilerine teşekkür ediyoruz. Yaptıkları hizmetler için şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak, teşekkür etmeyi bildiğimiz gibi yapılan hataların ve eksikliklerin giderilmesi için eleştirilerimizi de yutkunmuyoruz’ dedi. Türkiye’de günlerin suni gündemlerle geçiştirildiğini sözlerine ekleyerek konuşmasına devam eden Aydın, Türkiye’de sanayi ve teknoloji konuşulmuyor. Türkiye’de  fabrikalaşma konuşulmuyor, Türkiye’de tarımcılık konuşulmuyor, Türkiye’de üretim konuşulmuyor. Türkiye’de sadece sıcak para ile yapılan yollar, kaldırımlar, marmaraylar, tüneller, kavşaklar konuşuluyor. Bu hizmetler kötü demiyorum. Yapanlara teşekkür ediyorum ama ne bu yollar ne kavşaklar Türkiye’nin ekonomik olarak güçlenmesini sağlamıyor.  Güçlü devlet olduğumuzu göstermiyor. Güçlü bir ülke dediğinizde aklınıza ürettiği arabası, silahı, markalaşmış teknolojisi geliyor. Sen yolları istediğin kadar duble yol yap ama o yolda yürüyen araba üretemediğin sürece sen güçlü ülke değilsin. Bizler bunu ifade ediyor bunu söylüyoruz ’ ifadelerini kullandı. 

ANADOLU UNUTULMUŞ VAZİYETTE

Çılgın projeler ile çıldırmış bir vaziyet alan iktidarın İstanbul’u iyice yaşanılmaz bir şehir yapacağını vurgulayan Aydın,  “Anadolu’ya bu kadar yatırım yaptığını söyleyen hükümete sormak lazım peki Anadolu niçin İstanbul’a göçüyor?  Demek ki adam akıllı yatırım yapamamışsın. Yanlış yatırım yapmışsın. İstanbul’a yatırım yapacağına Sivas’a yap, Tokat’a yap, Hatay’a yap. Anadolu’ya yatırım yapmak İstanbul’a yatırım yapmaktır. Bu hükümet bugüne kadar iki şeyi çok iyi yaptı, laf isteyene laf, para isteyene para politikasını uyguladı. Çare belli çözüm belli, Milli Görüş zihniyeti ve onu temsil eden Saadet Partisi…” şeklinde konuştu.

BARAJI GEÇECEĞİMİZİ MEDYA GÖSTERMİYOR, GÖSTEREMİYOR


Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin kurduğu Milli İttifak’ın barajı rahatlıkla aşacağını vurgulayan Aydın, “Elimizdeki anketler bize verileri gösteriyor. Ama medyada bunu vermiyorlar, veremiyorlar.  Ellerindeki medya organları ile geniş bir algı oluşturuluyor ve bizden hiç söz etmiyorlar. Ama Allah’ın izni, teşkilatlarımızın gayreti ve sizlerin desteği ile bu işin 7 Haziran’da gerçekleştiğini sizlerde bizlerde göreceğiz ve Milli ittifakla Türkiye’nin sorunları çözülecek” dedi.

BÜLBÜL: ‘ADAYLAR BİZDEN SAHİP ÇIKMAK SİZDEN’

Programın sonunda kapanış konuşması yapan Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül: ‘ Yaklaşık 400 bin insanın yaşadığı Sultanbeyli’de, Milletvekili adayı gösteren tek parti bizim partimiz. Bu ilçe halkının sorunları ve sıkıntıları var. Bu sıkıntıların büyük çoğunluğu Ankara’da konuşulması ve hayat bulması lazım. Buranın sorununu en iyi burada yaşayan bilir. Bizlerde bu ilçenin sıkıntılarını bildiğimiz için Sultanbeyli’den dört adayımızı listelere koyduk. Adaylar bizden meclise taşımak sizden’ dedi. Yerel konulara da değinen Bülbül: ‘seçim sonrası Sultanbeyli’de ters giden her adım karşısında bizleri bulacak’ ifadelerini kullandı. Program sonrası davetlilere Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kaleme aldığı Davam kitabı hediye edildi.


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER