HANE-İ SAADET SULTANBEYLİ’DE

Saadet Partisi Sultanbeyli Kadın Kolları’nın gayretli çalışmaları ile hizmete giren Hane-i Saadet bürosu görkemli bir açılışı ile hizmete girdi.

HANE-İ SAADET SULTANBEYLİ’DE

 HANE-İ SAADET SULTANBEYLİ’DE

Saadet Partisi Sultanbeyli Kadın Kolları’nın gayretli çalışmaları ile hizmete giren Hane-i Saadet bürosu görkemli bir açılışı ile hizmete girdi.  
HANE-İ SAADET MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ’NDE AÇILDI
Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın,  İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç, İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asıltürk, Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, Saadet Partisi Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi İsmail Yılmaz, Sultanbeyli İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Miroğlu ve İl ve İlçe kadın kolları üyeleri katıldı. Açılışta konuşan Birol Aydın “Saadet herkese lazım olan bir şey. Bugün İslam âlemi olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz şey” dedi. Tüm insanlığın saadeti için çalışan Saadet Partisi Kadın Kolları İstanbul İl Başkanlığı’nın tüm ilçelerde açmayı planlandığı Hane-i Saadet bürolarının açılışları devam ediyor.  Bu kapsamda ciddi bir çalışma ortaya koyan Saadet Partisi Sultanbeyli Kadın Kolları Mehmet Akif Ersoy Mahallesine Hane-i Saadet bürosunu kazandırdı.  
SAADET HERKESE LAZIM OLAN BİR ŞEY
Açılışa katılan Birol Aydın yaptığı konuşmada, “Her şeyden önce Hane-i Saadet olarak yeniden tanzim olan iyi niyetlerle açılışını yapacağımız bu lokalin Mehmet Akif  Mahallemizde yaşayan bütün sakinlerimizin özellikle hanımefendilerimizin iyiliğine, güzelliğine ve hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Yine bu güzel örnek çalışmadan dolayı hem il kadın kollarımıza ve bu faaliyete öncülük yapan Sultanbeyli  ilçemizin kadın kollarına şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim kendilerinden razı olsun. Saadet herkese lazım olan bir şey. Bugün de ülke olarak, millet olarak, İslam âlemi olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz şey. Saadet geçici mutluluk değildir, saadet sürekli mutluluk demektir. Bizimde bugün Saadet Partisi kadın kolları olarak yaptığımız bu çalışmalara ülkemizin her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Canımız yanıyor, şehitlerimiz var, sokaklarımızı görüyoruz, TV ekranlarını görüyoruz bütün bu gördüklerimiz ‘Hadi daha fazla çalış’ diye adeta bize bir zorlama yapıyor ve bu şekilde biz de çalışmalarımız arttırıyoruz, Cenab-ı Allah bu çalışmalarımızı ülkemizin birliğine ve dirliğine bütün insanlarımızı huzur ve saadetine vesile eylesin” dedi.
İNSANLIĞIN SAADETİ HANELERİMİZDEN GEÇİYOR
Hane-i Saadet programı hakkında bilgi veren İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Nagehan Gül Asıltürk, “Hane-i Saadet çalışmamız İstanbul’un tüm ilçelerinde açmayı planladığımız bir çalışma. Beyoğlu’ndan sonra Sultanbeyli’de ikinci büromuzu açtık.  Biz Saadet Partisi olarak tüm insanlığın saadeti için uğraşıp çaba harcıyoruz. Ve biliyoruz ki insanlığın saadeti hanelerimizden geçiyor. Bunun içinde hanımlarımızın bu hanelerinin dizaynını sağlayıp, gerçek manada yoğrulup insan yetiştirme noktasındaki gayretleriyle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. Lokallerde insanlığın saadeti için, kadınlara yönelik faaliyetleri gerçekleştireceklerini söyleyen Asıltürk, “Haftanın belli bir günü Asr-ı Saadet dersleri, yöresel çalışmalar yapacağız, haftanın yahut ayın belli bir günü farklı yörelerden örneklerle burada hanımları buluşturacağız. Burada farklı tatların tanıtımını yapacaklar. Bunun yanı sıra el sanatları ile ilgili çalışmalarımız olacak. Onların tercih ettiği noktalarda eğitimciler bulup yardımcı olmaya çalışacağız. Ayrıca çocuklarımıza yönelik sinevizyon ve film gösterimleri olacak. Oyun odaları oluşturduk, anneler orada faaliyet halinde olurken çocuklarımız ile ilgilenecek kardeşlerimiz olacak. Böylece çocuklarımızın geleceğine yönelik eğitim faaliyetleri gerçekleştirmiş olacağız. Sağlık ve hukuk alanında insan yetiştirmeye dair seminerler faaliyete geçirilecek. Ve biz bu konuda mahalle şuurunu yerleştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diyerek kadın çalışmalarının önemine dikkat çekti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER