Gençler Sultanbeyli Kent Meydanda 1.5 Saat Boyunca Kitap Okudu

Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri Sultanbeyli Kent Meydanı’nda 1.5 saat boyunca kitap okuyarak her yerde kitap okunabileceğini gösteren bir etkinliğe imza attı.

Gençler Sultanbeyli Kent Meydanda 1.5 Saat Boyunca Kitap Okudu
Gençler Sultanbeyli Kent Meydanda 1.5 Saat Boyunca Kitap Okudu

Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri Sultanbeyli Kent Meydanı’nda 1.5 saat boyunca kitap okuyarak her yerde kitap okunabileceğini gösteren bir etkinliğe imza attı. 1.5 saat boyunca her öğrencinin farklı bir kitabı okuduğu etkinlik, çevredekilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Sultanbeyli Kent Meydanı’nda Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri güzel bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler, herkesi kitap okumaya teşvik etmek amacıyla meydanda 1.5 saat boyunca kitap okudu. Çevredekilerin ilgisini çekmeyi başaran öğrenciler her yerde kitap okunabileceği mesajını verdi.

Kitap okuma etkinliğiyle ilgili Türk Telekom Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Koçak, “Her yerde kitap okunabileceğini, kitap okumaya zaman bulunabileceğini göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliği okul bahçesinde de yapsak olurdu fakat kent meydanında herkesin görebileceği, fark edebileceği bir yerde yapmak daha anlamlı oldu. Halkın ilgisini çekmeyi de başararak amacımıza ulaştık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER