FARUK BEŞER'DEN RAMAZAN SOHBETİ

Ramazan'ın ikinci gününde Kent Meydanı'nın konuğu Prof. Dr. Faruk Beşer oldu. Beşer'in ardından sahne alan Grup Dergah ve ertesi gün çıkan Grup Hanendagan, dinleyenleri mest etti.

FARUK BEŞER'DEN RAMAZAN SOHBETİ
Sultanbeyli'nin Ramazan etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Ramazan'ın her günü Kent Meydanı, ünlü bir ismi ağırlıyor.
Meydanın haftasonu konukları Prof. Dr. Faruk Beşer, Grup Dergah ve Grup Hanendagan oldu.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde İslam Hukuku Anabilim Dalı Başkanı ve öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Faruk Beşer,teravih namazı sonrası Sultanbeylililerle sohbet etti. Beşer, Ramazan'da oruç tutmanın yanında yapılacak diğer ibadetlerin de önemine değindi ve bu ayın bereketinden herkesin istifade etmesi gerektiğini söyledi. Oruçla ilgili fıkhi bilgiler veren Beşer, tüm Müslümanların oruç tutarken yeme-içme dışında kendini sakınması gereken hususları belirtti.

Beşer'in ardından sahne alan Grup Dergah, söylediği ilahilerle Sultanbeylilere eşsiz bir Ramazan akşamı yaşattı.
Haftasonunun diğer konuğu Grup Hanendagan...

Pazar günü de Kent Meydanı programları bitmedi. Grup Hanendagan, Kent Meydanı'nda ilahi rüzgarı estirdi. Teravih sonrasından gece yarısına kadar süren konserde grubun ilahileri dinleyenleri bambaşka alemlere götürdü.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2012, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER