BAŞKAN KESKİN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İstanbul, Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren sporculara makamında ödül verdi.

BAŞKAN KESKİN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin İstanbul, Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.
Başkan Keskin, 14. Wushu Avrupa Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde birinci olan Öznur Kızıl, üçüncü olan Muhammet Topçu, İstanbul’da ve Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen uluslararası turnuvada şampiyon olan Medet Ekşi, İstanbul’da birinci, Türkiye’de ikinci ve yine Polonya’da ikinci olan Yusuf Akçay, İstanbul ve Türkiye Şampiyonu Yusuf Can Yenisu, yine İstanbul ve Türkiye Şampiyonu Sefer Budaklı, İstanbul Şampiyonu Yunus Emre Osmanoğlu ve İstanbul birincisi, Türkiye ikincisi olan Mesut Okan Ekşi ile sporcuların hocaları Niyazi Akça’yı makamında ağırladı.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Keskin, bu başarılarının kendisini gururlandırdığını ve desteklerinin devam edeceğini belirterek sporculara altın hediye etti.

Aynı gün Başkan Keskin, kros şampiyonalarında İstanbul birincisi ve Türkiye beşincisi, dünya çapında da takımıyla birlikte beşinci olan, Hüsnü Özyeğin Lisesi öğrencisi, milli sporcu Ceylan Gökdemir’i de ağırladı ve Gökdemir’ e altın hediye ederek başarılarının devamını diledi.

Son dönemde spora yapılan yatırımlar sayesinde peş peşe gelen başarı haberlerine bir yenisi de Sultanbeyli Belediyespor  U 14 takımından geldi.

Alt yapı da başarıdan başarıya koşan Sultanbeyli Belediyespor  U 15 te  yakalamış olduğu şampiyonluğu U 14 grubunda da yakaladı. U 14 klasmanında mücadele eden sporcularımız grubunu namağlup tamamlayarak şampiyonluğu göğüsledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2012, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER