Aydın: ‘Seçim Olmak ya da Olmamak Seçimidir’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Sultanbeyli’de konuştu

Aydın: ‘Seçim Olmak ya da Olmamak Seçimidir’
Aydın: ‘Seçim Olmak ya da Olmamak Seçimidir’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Sultanbeyli’de konuştu

Sultanbeyli Saadet Partisi Ocak ayı İlçe Divan toplantısında Konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanı  Birol Aydın, muhakkaki şimdiye kadar ki tüm seçimlerde önemliydi, fakat bu seçim olmak yada olmamak seçimidir. Bu önemi fark ederek çalışmalıyız’ diye konuştu.

BÜLBÜL: ‘MEDYA BİZE YER VERMESE YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN ÇALIŞACAK DAVA ERLERİYİZ’

Sultanbeyli Saadet Partisi Ocak ayı divan toplantısı Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, Genel Merkez Genel İdare Kurulu üyesi Hüseyin Oruç, eski İlçe Başkanı ve Belediye Meclis üyesi  İsmail Yılmaz ve partililer katıldı.  Ocak ayında yapılan faailiyetlerin sinevizyon gösterisi şeklinde verildiği toplantı Kuran- Kerim tilavetiyle başladı.  İlçe Başkanı Fetullah Bülbül’ün açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, gündem seçim çalışmalarıydı. Bülbül: “Bu seçimin önemini çok iyi biliyoruz ve yine biliyoruz ki medya bize yer vermiyor. Bu sebeple önümüzde tek seçenek kalmış durumda seçmene bizzat ulaşmak, biliyoruz bu kolay değil ama biz vefatına 5 gün kala istişare çalışmaları yapan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın talebeleriyiz.  Kağıt üzerinde değil, sahada, yağmurda, çamurda, karda çalışabilecek üyelerimiz var. Biliyoruz zafer Allah’tandır. Bizler mesuliyetimizi yerine getirmeye çalışıyoruz’’ diye konuştu.

AYDIN: ‘TIRNAKLARIMIZLA KAZIYARAK SEÇİMİ KAZANACAĞIZ’

 Ardından kürsüye gelen Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin Oruç’ta kısa bir konuşma yaptı. Seçim çalışmalarının nasıl olması gerektiğinden bahseden Oruç Divan toplantısının önemine değindi. Daha sonra Kürsüye gelen Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın konuşmasında seçim çalışmalarının önemine değinerek çeşitli mahalle başkanlarına çalışmalar ile ilgili olarak sorular sordu. Aydın: “ Şu ana kadar yapılan bütün seçimler önemliydi fakat bu seçim hepsinden önemlidir. Tabiri caizse bu seçim olmak ya da olmamak seçimidir. Ya Türkiye’nin Türkiye olarak devam edecek ya bölünme eşiğine gelecektir. İşte bu anlayışla bu önemle seçim çalışması yapmak zorundayız. Seçime 3,5 aylık bir zaman kaldı. Bizim bu 3,5 aylık süreçte iktidar için elimizden geleni yapacağız. Hatırlayın Erbakan Hocamız gayretli çalışmalar yapmış ve konuşmasında %22 oy almış birinci parti olmuştuk. Biz sizi iktidara getirdik diyenlere karşı siz bize iktidara getirmediniz biz tırnaklarımızla kazıya kazıya iktidar geldik demişti. Gerçekten de öyleydi kapı kapı dolaştık öyle iktidar olduk. Şimdi de öyle yapacağız.’’ diye konuştu. Konuşmaların ardından eski yöneticilere plaket verilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER