ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ AÇILDI

Yeni eğitim öğretim yılında Sultanbeyli bir okula daha kavuştu. Sultanbeyli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi düzenlenen törenle eğitim hizmetine başladı.

ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ AÇILDI
Eğitim yatırımlarında atağa kalkan Sultanbeyli, okullarının sayısını her geçen gün artırıyor. Eğitim noktasında en önemli sıkıntıların başında yer alan dersliklerin yetersizliği sorunu, Milli Eğitim Bakanlığı, İl Özel İdaresi ve İstanbul Valiliği ile yapılan görüşmeler sonucunda çözüldü ve 3 yılda ilçeye toplam 16 yeni okul kazandırıldı.

Bu okulların sonuncusu Sultanbeyli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi oldu. Okul açılışına Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile okul yetkililerinin yanı sıra çok sayıda veli, öğretmen ve öğrenci katıldı.

Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Nursel Maykan, eğitim camiasını öğretmenlerin ikinci evi olarak gördüğünü ifade etti. Bu anlayış doğrultusunda, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmelerinin görevleri olduğunu ifade eden Maykan, okulun herkese hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Keskin de, son yıllarda Sultanbeyli’de yapılan eğitim yatırımlarına değindi. Keskin, Sultanbeyli’nin İstanbul’da en çok eğitim yatırımı alan ilçelerden biri olduğunu ifade etti. Okulun yapım aşaması hakkında bilgiler veren Başkan Keskin, yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek “Yeni okulumuz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Eğitimin kalitesi arttı


Kaymakam Ceylan ise Sultanbeyli’de eğitimin kalitesinin arttığını ifade ederek “Bu okullarda çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim verilmelidir” dedi. Okulun eğitim kadrosu noktasında eksiklik bulunmadığını ifade eden Ceylan, eğitim yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi ve destek veren bütün kurumlara teşekkür etti.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2012, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER