Yolun sonu kupa mı?

Yolun sonu kupa mı?

Yolun sonu kupa mı?
Yolun sonu kupa mı?
12 Dev Adam rakiplerini birer birer yıkarak potada şov yapıyor.
Türkiye'nin ev sahibi olduğu 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası, gruplarda yapılan ilk maçlarla başladı.

5 kıtadan 24 ülkenin katıldığı şampiyonada, grup maçları İstanbul, Ankara, İzmir ve Kayseri'de devam ediyor. 2 Eylül Perşembe günü sona erecek grup maçları sonunda, gruplarda ilk 4 sırada yer alan takım 2. tura yükselecek. Şampiyonada 2. turdan itibaren final grubu maçları İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEDİK
C Grubu'nda yer alan 12 Dev Adam Fildişi Sahili, Rusya, Yunanistan ve Porto Riko'yu yıkarak gruptan çıkmayı garantiledi.

Türkiye, grubundaki ilk maçında Fildişi Sahili'ni 86-47'lik farklı bir skorla geçerek şampiyonaya oldukça iddialı başladı. Ardından grubun güçlü ekibi Rusya'yı 65-56 mağlup eden Devler, şovunu Yunanistan karşısında da sürdürdü. Milliler, Yunanistan'ı 76-65 yenerek yıllardır peşinde koştuğu ve bir türlü erişemediği, zafere tam 21 yıl sonra Dünya Şampiyonası’nda ulaştı ve rakibini Ankara’da farklı mağlup etti. 12 Dev adam zorlandığı Porto Riko karşısında ise 79-77 galip gelmeyi bildi.

Dünya Basketbol Şampiyonası'na A Milli Basketbol Takımımız'a müthiş destek veren taraftarlar ile şovları ile basketbolseverleri büyüleyen dansçı kızlar da adeta damga vuruyor. Oldukça heyecanlı maçlara sahne olan şampiyonada A Milli Takımımız'ın mücadelesi kuşkusuz herkesin nefesini kesiyor...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER