TRABZON SPOR FUTBOLUYLA 2011'deki ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

TRABZON SPOR FUTBOLUYLA 2011'deki ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

TRABZON SPOR FUTBOLUYLA 2011'deki ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR
Trabzonspor savunması son yılların en iyi performansını sergiliyor. Ligde 12. hafta itibariyle Bordo-mavili ekip kalesinde son 8 sezonun en az golünü gördü.
Spor Toto Süper Ligi'nin 13. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da savunma oyuncuları gösterdikleri performans ile göz dolduruyor. Egemen, Giray, Glowacki ve Mustafa Yumlu forma için büyük bir savaş verirken, ortaya çıkan rekabet ise Bordo-mavili takıma yarıyor.

"İÇ SAHADA ÇOK DIŞ SAHADA AZ YEDİ"
Ligde 12. hafta itibari ile attığı 29 gole karşılık kalesinde 8 gol gören Trabzonspor'un savunması son 8 sezonun en iyi dönemi yaşıyor. Bordo-mavili takımın savunması en iyi sezonlarından birini yaşarken, iç sahada gösterdiği performans ile dış sahada gösterdiği performans arasında fark bulunuyor. Trabzonspor iç sahada oynadığı 6 maçta kalesinde 7 gol görürken, dış sahada oynadığı 6 maçta kalesinde sadece 1 gol gördü.

"TAKIM HALİNDE SAVUNMA TAKIM HALİNDE HÜCUM"
Bordo-mavili takımın teknik patronu Şenol Güneş, ise iç sahada ve dış sahada ortaya koyulan savunma anlayışı için oyuncularına bir takım telkinlerde bulunarak, "Takım halinde savunmayı ön planda tutmalayız. Toplu hücum toplu savunma bunu otomatik hale getirebilirsek sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum" dediği öğrenildi.

Kaynak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER