Sivas camiası'da yasta! Esat Karaberberoğlu'nun yaşamını yitirmesi,görev yaptığı Sivasspor camiasını üzüntüye boğdu.

Sivas camiası'da yasta! Esat Karaberberoğlu'nun yaşamını yitirmesi,görev yaptığı Sivasspor camiasını üzüntüye boğdu.

Sivas camiası'da yasta! Esat Karaberberoğlu'nun yaşamını yitirmesi,görev yaptığı Sivasspor camiasını  üzüntüye boğdu.
Sivas camiası'da yasta!
Esat Karaberberoğlu'nun yaşamını yitirmesi,görev yaptığı Sivasspor camiasını  üzüntüye boğdu.

Teknik direktör Bülent Uygun ve Werner Lorant dönemlerinde Sivasspor'da görev yapan yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu'nun vefatı, camiada üzüntüyle karşılandı.

Kırmızı-beyazlı ekibe tarihinin en büyük başarılarını yaşatan teknik direktör Bülent Uygun dönemindeki teknik kadroda yer alan, neşeli kimliğiyle tanınan, antrenmanlarda futbolcularla iyi diyaloglar kuran, yaptığı espriler ve şakalarla idmanlara neşe katan Esat Karaberberoğlu'nun vefatı, Sivasspor'da birlikte görev yaptığı teknik heyeti, futbolcuları, yöneticileri ve kulüp çalışanlarını üzdü.

Sivas basını tarafından da görev yaptığı dönemde sevilen bir isim olan Karaberberoğlu, Sivasspor ile birlikte ligde, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa kupalarında önemli başarıların sevincini yaşamıştı. Karaberberoğlu'nun görev yaptığı dönemde, Sivasspor ligde şampiyonluğu kovalarken, Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkma başarısı göstermiş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ve UEFA İntertoto Kupası'nda mücadele etmişti.

Türk futboluna Oğuz Çetin, Hakan Şükür, Bülent Uygun, Aykut Yiğit, Recep Çetin gibi bir çok yıldız ismi kazandıran Ekrem Karaberberoğlu'nun oğlu olan Esat Karaberberoğlu, futbol yaşamında Sakaryaspor, Eskişehirspor ve Sarıyer başta olmak üzere bazı kulüplerin formasını giydi.

SİVASSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI:

Öte yandan, Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu, Karaberberoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yayımlanan ''Esat Karaberberoğlu'nu Kaybettik'' başlıklı mesajda, ''Bir dönem kulübümüzde de görev yapan Karaberberoğlu'nun antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 42 yaşında hayatını kaybeden Karaberberoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, Kardemir Karabükspor Kulübü ve futbol camiasına başsağlığı dileriz. Bülent Uygun döneminde kulübümüzde antrenörlük yapan Esat Karaberberoğlu, 42 yaşında evli ve 1 kız çocuk babasıydı'' ifadelerine yer verildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER