Şike gerekçesiyle küme düşürülenlerin yerine gelecekler belli oldu

Şike yaptıkları gerekçesiyle küme düşürülen takımların yerine gelecek takımlar belli oldu. Yunanistan'da, şike iddiaları nedeniyle Futbol Federasyonunun kararıyla küme düşürülen birinci lig takımlarından Olimpiyakos Volu ile Kavala'nın yerine ikinci lig takımlarından Doksa Dramas ile Levadiakos'un birinci lige alınması kararlaştırıldı. Şikecilerin yerine,yeni takımlar,belli oldu,Yunanistan'da,Futbol Federasyonunun,küme düşürülen,birinci lig takımlarından,Olimpiyakos Volu ile Kavala'nın, Doksa Dramas ile Levadiakos'un birinci lige alınması kararlaştırıldı.

Şike gerekçesiyle küme düşürülenlerin yerine gelecekler belli oldu

Şike yaptıkları gerekçesiyle küme düşürülen takımların yerine gelecek takımlar belli oldu. Yunanistan'da, şike iddiaları nedeniyle Futbol Federasyonunun kararıyla küme düşürülen birinci lig takımlarından Olimpiyakos Volu ile Kavala'nın yerine ikinci lig takımlarından Doksa Dramas ile Levadiakos'un birinci lige alınması kararlaştırıldı.

Şikecilerin yerine yeni takımlar

Yunanistan'da, şike iddiaları nedeniyle Futbol Federasyonunun kararıyla küme düşürülen birinci lig takımlarından Olimpiyakos Volu ile Kavala'nın yerine ikinci lig takımlarından Doksa Dramas ile Levadiakos'un birinci lige alınması kararlaştırıldı.

Yunan medyası, Yunan Futbol Fedarasyonu'nun yaklaşık iki ay süren müzakereler sonucunda, Olimpiakos Volu ile Kavala takımların küme düşürülmesiyle 14'e inen Süper Lig'deki takım sayısını, tüzük gereği tekrar 16'ya çıkarma kararı aldığını duyurdu. Haberlerde, Doksa Dramas ile Levadiakos'un 19 Kasım'dan itibaren süper ligde mücadele etmeye başlayacakları belirtildi.

Federasyon'un bu kararına itiraz eden Larisa ile Panserraikos'un Temyiz Kurulu'na itiraz dilekçesi vermeye hazırlandığı bildirildi.   (Akşam)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER