Robinho'yu Kartal kaptı

Robinho'yu Kartal kaptı

Robinho'yu Kartal kaptı
Flaş gelişme, Helsinki maçından sonra yenilen yemekte gerçekleşti. Başkan Demirören ve yöneticiler Adalı ve Zülfikaroğlu, uzun pazarlıklar sonucu Robinho'nun menajeri Juanma Lopez'le anlaştı. Baba Erdoğan Demirören, Moil şirketi aracılığıyla sponsor olduğu transferin yarısını karşılayacak

Ve F.Bahçe'ye mi, Beşiktaş'a mı gideceği tartışılan Robinho konusunda en ciddi adımı Beşiktaş attı. Siyah-beyazlı takımın yöneticileri önceki gün İstanbul'a davet ettikleri Brezilyalı futbolcunun menajeri Juanma Lopez ile yemekte bir araya geldi. Helsinki maçını izleyen Lopez maçtan sonra Beşiktaşlı yöneticilerle buluştu. Yemekte ilk olarak Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu bulunuken, daha sonra başkan Yıldırım Demirören de geldi. Taraflar uzun uzadıya pazarlık yaptı, şartları konuştu. Geç saatlere kadar süren görüşme anlaşmayla sonuçlandı. Başkan Demirören masadan kalkarken, Robinho'nun menajeri Juanma Lopez'le el sıkıştı.

SPONSOR BABA DEMİRÖREN

Robinho'nun transferi için kulübü Manchester City'ye 20 milyon euro, futbolcunun kendisine de yıllık 5.1 milyon euro ödeneceği öğrenildi. Brezilyalı yıldızın transferini yüksek maliyeti nedeniyle daha önce gerçekleştiremeyeceklerini söyleyen Başkan Demirören'in babası Erdoğan Demirören'in destek verdiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre Demirören Şirketler Grubu'nun ortak olduğu Moil firması bu transfere sponsorluk yapmayı üstlendi. Beşiktaş Kulübü 20 milyon euroluk bonservis bedelinin 10 milyon eurosunu ödeyecek, kalan 10 milyon euroyu Moil üstlenecek. Robinho'nun alacağı yıllık 5.1 milyon euroluk ücretin ise 3.8 milyon eurosunu siyah-beyazlı kulüp karşılayacak. Kalan 1.3 milyon euro ise Moil'in kasasından çıkacak. Beşiktaş, Robinho'nun transferini Manchester City ile görüştükten ve Fink'i gönderdikten sonra resmen açıklayacak.

Bobo ve Nobre moralsiz

Schuster'in, "Beşiktaş'a yakışır bir golcü istiyorum. Bana lazım olacak işimize yarayacak bir isim istiyorum. Bobo ve Nobre gibi yapılı güçlü bir santrafor istemiyoruz. Daha ufak tefek bir golcü istiyoruz" sözlerini duyan Nobre ve Bobo'nun morali bozuldu. Özellikle forma şansı az olan Nobre'nin moralsiz olduğu, "Schuster'in hakkımdaki düşüncelerini biliyordum ama neden bırakmıyorlar anlamıyorum. Oynamayacaksam başka takıma gideyim" dediği öğrenildi.

yenişafak

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109