Millilerin Hırvatistan canlı yayınında Rıdvan Dilmen çılgına döndü

Milli Takımın almış olduğu yenilgi, usta yorumcu Rıdvan Dilmen'i de çileden çıkarttı Rıdvan Dilmen canlı yayında çılgına döndü NTV futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Türkiye'nin EURO 2012 elemeleri baraj maçında Hırvatistan karşısındaki kötü futbolunu canlı yayında sert sözlerle eleştirdi

Millilerin Hırvatistan canlı yayınında Rıdvan Dilmen çılgına döndü

Milli Takımın almış olduğu yenilgi, usta yorumcu Rıdvan Dilmen'i de çileden çıkarttı
Rıdvan Dilmen canlı yayında çılgına döndü NTV futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Türkiye'nin EURO 2012 elemeleri baraj maçında Hırvatistan karşısındaki kötü futbolunu canlı yayında sert sözlerle eleştirdi
Rıdvan Dilmen canlı yayında çılgına döndü
Taraftarın Volkan'ın top ayağına geldiği anda ıslıklı ve küfürlü protestosunu eleştiren Rıdvan Dilmen "'Maç Anadolu'da oynansaydı Anadolu halkı bu takım yenilse de bunları bağrına basardı. Rezalet gerçekten" dedi.

FUTBOL DÜŞÜŞ İÇİNDE

Milli Takımın gerçek performansının tam olarak sahaya yansıtmadığını ifade eden Rıdvan Dilmen, Türkiye'nin ekonomik istikrar anlamında hızla yükseldiğini ve futbol olarak son yıllarda hızlı bir düşüş içine girdiğimizi söyledi.

SEBEPLERİ BULUNMALI

Milli takım futbolcularına sahip çıkan ve 'çocuklarımız' diyen Rıdvan Dilmen, Federasyonu işaret ederek takımın bu duruma gelmesine sebep olanların bir an evvel bulunması gerektiğini, aksi takdirde ilerleyen yıllarda Milli Takımda oynayacak oyuncu bulunamayacağını sözlerine ekledi.

REZALET.. İNANAMIYORUM...

Kaleci Volkan Demirel'e yönelik ıslıklı ve küfürlü protestoya da sert tepki gösteren Rıdvan Dilmen 'Milli maçları Anadolu'da oynayalım. Oyuncularıma, sporcularımıza hiç olmasa saygı gösterirler. Formamıza saygı gösterirler. Bu rezalet yani. Bu ülke maalesef nasıl bir ülke çok üzülüyorum. İnanılır gibi değil. Çocuğa ne yaptılar öyle. Şimdi Hırvatları alkışlarla yani yalandan. Alkışlasınlar ama bugünlere nasıl gelindiği irdelenmeli. Maç Anadolu'da oynansaydı Anadolu halkı bu takım yenilse de bunları bağrına basardı. '

ARDA BİLEREK SARI KART GÖRDÜ

Ayrıca Rıdvan Dilmen, maçta hakem düdüğü çaldıktan sonra topa sert bir şekilde vurarak dışarı atan Arda Turan'ın bu hareketi bir daha ki maçta oynamamak için yaptığını ileri sürdü.

BAK TOPU VOLKAN'A ATMADI

Sabri'nin maçın son anlarında dışarıya çıkan bir topu kaleci Volkan'a atmamasını da eleştiren Rıdvan Dilmen "Şu Egemen'e aferin biliyor musun. Niye Sabri Volkan'a topu atmadı hata yaptı diye. Ama Egemen arkadaşını saha içinde sahiplendi." diye konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER