Milli Takım idmanında şakalaşırken; Gökhan'ı Kazım sakatladı

G.Saraylı futbolcu, 31 Ağustos'taki Milli Takım idmanında şakalaşırken Gökhan'ın göğsüne vurdu. Eski takım arkadaşı, Fenerli futbolcunun kaburgalarını kırdı

Milli Takım idmanında şakalaşırken; Gökhan'ı Kazım sakatladı
Ordu maçında oynamayan Gökhan Gönül'ün kaburgasında iki ay futbol oynamasına engel olacak bir kırık bulunduğu ortaya çıktı. AKŞAM, F.Bahçe'yi yıkan bu haberin perde arkasına ulaştı.
GÖKHAN, Milli Takım'ın 2 Eylül'de Kazakistan ve Avusturya maçlarının kadrosundan çıkartıldı. TFF'nin resmi internet sitesinden o gün yapılan açıklamada, Gökhan'ın W.Bremen maçında gövdesinin sağ tarafına aldığı darbe nedeniyle sakatlandığı hatırlatıldıktan sonra 'Milli Takım'ın 31 Ağustos'ta yaptığı antrenmanda aynı bölgeye YENİ BİR DARBE alıp idmanı yarıda bırakmış, dün yapılan çalışmaya da bu nedenden katılamamıştı' diye bilgi verilmişti.
MASUM BİR ŞAKAYDI AMA
BAHSİ geçen açıklamada Gökhan Gönül'ün sakat olduğu bölgeye 'YENİ BİR DARBE' vuran futbolcunun  G.Saray'ın yıldız futbolcusu Colin Kazım olduğu ortaya çıktı. 31 Ağustos'taki Milli Takım antrenmanında Kazım, arkadan gizlice gelip şakayla karışık Gökhan Gönül'e saldırdı. F.Bahçeli futbolcu, neye uğradığını şaşırdı. Kazım'ın darbesinin ardından Gökhan acı içinde kıvranmaya başladı.
GÖKHAN hemen kontrol için MR'a gönderildi. Kontrollerin ardından da 'Yumuşak dokuda ezilme ve kanama ve kaburga kemiğinde de ödem tanısı' ile 2 Eylül'de Milli Takım kadrosundan çıkartıldığı açıklandı. Ancak F.Bahçe yönetimi dün Gökhan Gönül'ün kaburgasındaki sakatlığının ödem değil, kırık olduğunu açıkladı.

Gönül'ü doktor skandalı mı yaktı
F.Bahçe yönetimi, Gökhan Gönül'ün kaburgasında kırık teşhisinin kendilerinden gizlendiğini duyurdu. Kazım'ın darbesiyle sakatlanan Gökhan, F.Bahçe'ye döndükten sonra 12 gün boyunca TFF'nin bildirdiği resmi sakatlık tanısıyla tedavi edildi. Ancak dün Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede ağrılarının geçmediğini, kaburga bölgesinde batma hissi olduğunu söyleyince Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, TFF sağlık heyetinden MR sonuçlarını istedi.
RAPORLARDA kırık olduğu yazıyordu. Raporu hazırlayan Acıbadem Hastanesi'nden Prof. Dr. Ercan Karaarslan da teşhisi teyit etti. Karaarslan, 'Kırık' teşhisini Milli Takım sağlık ekibine bildirdiğini de söyledi. F.Bahçe internet sitesinden 'Kaburgasında kırık olmasına rağmen Milli Takım sağlık heyeti tarafından bu durumu açıklanmayan ve uygun tedavisine başlanılmayan futbolcumuzun tedavisine 'kaburga bölgesinde kırık' teşhisiyle devam edilecektir' diye açıklama yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER