mido'dan Kayseri'nin intikamı feci oldu

mido'dan Kayseri'nin intikamı feci oldu

mido'dan Kayseri'nin intikamı feci oldu
Kayseri'nin intikamı feci oldu

Kayserispor uzun zamandır peşinden koştuğu Mido'yu kente getirip tesisleri gezdirdi ama...


Kayserispor uzun zamandır peşinden koştuğu Mısır'lı yıldız oyuncu Mido'yu dün sessiz sedasız Kayseri'ye getirdi. Sporx'in haberine göre transfer çalışmalarını tizlikle sürdüren Kayserispor yönetimi, uzun zamandır görüşmelerde bulunduğu ancak bazı nedenlerden dolayı ikna edemediği Mido transferinde büyük bir gelişme sağladı. Dün gece Kayseri'ye gelen Mido, önce tesisleri sonra Kadir Has Stadı'nı gezdi.

Roma, Tottenham, Ajax, Celta Vigo, Marsilya, Wigan gibi takımlarda forma giyen, asıl adı Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid olan Mido, tesislere hayran kaldı. Kadir Has Stadı'na da övgüler yağdıran Mido'nun, " Umduğumdan fazlasını buldum. Gerçekten çok güzel tesis ve stadınız var. Kayserispor'un tesisleri ve stadı gerçekten Avrupa standartlarında. Böyle bir kulüpte forma giymek beni de heyecanlandırır." dediği öğrenildi.

'MIDO'DA DAVRANIŞ BOZUKLUĞU VAR'

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mısır'lı yıldız oyuncu Mido hakkında konuştu. Hurma, “Oyuncu kendi isteği ile geldi. Davranış bozukluğu olduğu için bu oyuncu ile görüşmeme kararı aldık" dedi.

Kayserispor'da ilginç bir gelişme yaşandı. Kayserispor'un daha önceki günlerde görüşmelerde bulunduğu ancak bonservis ücreti nedeniyle transferi çıkmaza giren asıl adı Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid olan Mido, dün sürpriz bir şekilde Kayseri'ye geldi. Tesisleri gezen Mido daha sonra yöneticilerle birlikte görüşmelerde bulundu.

Mido'nun Kayserispor ile resmi sözleşme imzalaması beklenirken hiç beklenmedik bir durum ortaya çıktı. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mido'nun davranış bozukluğu sergilediğini ve bu nedenle bu oyuncu ile görüşmeyeceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER