Maltepespor transfer çalışmalarına başladı. HEDEF 2. LİG

Maltepespor transfer çalışmalarına başladı. HEDEF 2. LİG

Maltepespor  transfer çalışmalarına başladı.  HEDEF 2. LİG
Mücadele ettiği BAL Liginde şampiyon olan ve 3. Lige yükselen Maltepespor  transfer çalışmalarına başladı.
2011-2012 futbol sezonunda aynı teknik kadro ile mücadele kararı alan Maltepespor Kulübü yönetimi Teknik Direktör Kamil Erdem, Antrenör Atakan Çağlayan, Kaleci Antrenörü Ergün Fettahoğlu, Kondisyoner Nuri Topsakal'la görüşmelerini tamamlayarak anlaşma sağladılar.

 Maltepespor Kulübü Başkanı Nuri Erkoç, Genel Kaptan Murat Devran ve Genel Sekreter Doç. Dr. Turhan Şalva’nın bulunduğu yönetim kurulu üyeleri yola devam kararı aldıkları teknik kadroyla sözleşmeyi yenileyerek transfer çalışmalarına başladı.

HEDEF 2. LİG

BAL Liginde başarı gösteren teknik kadro ile yola devam kararı aldıklarını belirten Maltepespor Kulübü Başkanı Nuri Erkoç, sözleşmeyi yenilediklerini belirterek, “Esasen  prensip anlaşmamız mevcuttu. Son kez toplandık ve sözleşmemizi yeniledik. Şampiyonluğumuz ilan edildikten sonra ara vermeden haftada iki kez antrenmanlarımızı sürdürdük. 2011-2012 Sezonu için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon Maltepespor'un hedefi yine şampiyon olarak 2. Lige yükselmektir. Teknik kadronun gösterdiği ve istediği transferlerin çalışmalarına başladık. Maltepe halkına bu sezonda şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Şampiyonluk tüm Maltepe’nin verdiği destek ile geldi. Bu destek ile daha üst basamaklara çıkacağımıza inanıyorum '' dedi..

SPOR KLÜPLERİ ADRES VE TELEFON NUMARALARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER