Karadeniz derbisinde Eşitlik, Trabzon Galibiyet Hasret

SAMSUNSPOR : 1-1 :TRABZONSPOR Trabzon, Samsunspor deplasmanında üç puana çok yaklaşsa da Ergün Teber'in golüne engel olamadı!

Karadeniz derbisinde Eşitlik, Trabzon Galibiyet Hasret
Trabzon, Samsunspor deplasmanında üç puana çok yaklaşsa da Ergün Teber'in golüne engel olamadı!

Karadeniz derbisinde Trabzonspor, öne geçtiği karşılaşmanın son dakikalarında kalesinde gördüğü golle bu hafta da galibiyetle tanışamadı.

SAMSUNSPOR : 1-1 :TRABZONSPOR

Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor'u konuk etti.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Trabzonspor'un tek golünü 32. dakikada Burak Yılmaz kaydederken, Samsunspor'un golünü ise 85. dakikada Ergün Teber kaydetti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, ligde ilk üç haftanın ardından üç puanla tanışamadı. Trabzonspor puanını 2'ye, Samsunspor ise 4'e yükseltti. Öte yandan mücadelede Trabzonspor'dan Colman, Samsunspor'dan ise Zenke'nin birer şutu direkten döndü.

Trabzonspor önümüzdeki hafta Karabükspor'la kendi sahasında, Samsunspor ise deplasmanda Orduspor'a konuk olacak.

BURAK KÖŞEYE BIRAKTI

Karşılaşmaya rakibine oranla üstün başlayan Trabzonspor, maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna hakim olan taraftı. İlk yarım saatlik bölümde rakibine oyun üstünlüğünü gösteren Trabzonspor'un golü de gecikmedi. Halil Altıntop'un pasında ceza sahası içinde topla buluşan Burak Yılmaz, rakibini geçerek kaleye vurdu. Köşeye giden top kalecinin yanından ağlarla buluştu. Golün ardından Trabzonsporlu futbolcular büyük sevinç yaşadı.

COLMAN VE ZENKE DİREĞE TAKILDI

Trabzonspor'un top hakimiyetiyle geçen oyunda Colman ve Samsunspor'dan Zenke'nin birer şutu direkten döndü.

Savunmayı hazırlıksız yakalayan Zenke, 19. dakikada sol çaprazdan sert vurşunda direğe takıldı. 83. dakikada ise Colman sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez kaleye gönderdiği şut direkten oyun alalanına döndü.

UZATMADA KIRMIZI

Samsunspor'dan Lazar karşılaşmanın uzatma dakikalarında takımını 10 kişi bıraktı. Zokora ile ikili mücadeleye giren Lazar rakibini arkadan çekince ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.   (İnternethaber)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER