Kadınlar 1.Futbol Ligi'nde Şampiyon Belli Oluyor

Kadın futbolunun en üst düzeydeki ligi olan Kadınlar 1. Ligi'nde 2011-2012 sezonunun şampiyonu bugün belli oluyor. Ataşehir Belediyespor ile Karadeniz Ereğlispor arasındaki final maçı bugün saat 18.00'de başlayacak.

Kadınlar 1.Futbol Ligi'nde Şampiyon Belli Oluyor

    
    TFF Kadınlar 1.Futbol Ligi'nde şampiyon belli oluyor

    Recep Kenan/Atasehirweb.com

    Kadın futbolunun en üst düzeydeki ligi olan Kadınlar 1. Ligi'nde 2011-2012 sezonunun şampiyonu bugün belli oluyor. Ataşehir Belediyespor ile Karadeniz Ereğlispor arasındaki final maçı bugün saat 18.00'de başlayacak.

    Alanya Oba Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı üst klasman hakemlerden Kamil ABİTOĞLU yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Yeliz ATALAY, Ergün GÖZÜTOK yapacak. TFF Kadınlar 1.Futbol Ligi Play Off Gurubu Ataşehir Belediyespor ile Karadeniz Ereğlispor Final maçının gözlemcisi AHMET AKYURT.

   Geçen yılın şampiyonu Ataşehir Belediyespor, İzmit Belediyespor'u 11-2 mağlup ederek; Karadeniz Ereğlispor, Trabzon İdmanocağını 1-0 yenerek finale yükselmişti. 


         Murat Ülkü: "Bir şampiyonluk daha istiyoruz"

   Kadınlar 1.Ligi'nde yarın oynanacak final öncesinde konuşan, Geçtiğimiz yılın şampiyonu ve bu  yıl da şampiyonluğa en yakın takımı, Ataşehir Belediyespor Ataşehir Belediyespor takımının idarecisi Murat Ülkü; geçen yıl yaşadıkları şampiyonluk sevincini bir kez daha tatmak istediklerini belirterek, bu doğrultuda tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

  Murat Ülkü'nün Alanya Oba Stadı'ndaki finalden beklentileri ve görüşleri şöyle: Yarı finalde oynadığımız İzmit Belediyespor, klasmandan gelen bir takımdı, iyi bir maç çıkardık. Finaldeki rakibimiz Karadeniz Ereğlispor ise genç ,koşan, oyun bozan iyi oyunculara sahip. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak gerekli önlemleri alacağız. Ataşehir Belediyespor olarak hedefimiz, ligi en üst sırada tamamlamak ve Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Oyuncularımızın hepsi finale hazır, hepsi bu karşılaşmanın ciddiyetinin farkında bu yüzden sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar. Her gün antremanlarımız devam ediyor."


       Yıldıray Ağar: "Finale yakışır oynayacağız"

   Kadınlar 1.Ligi'nde yarın oynanacak final öncesinde konuşan Karadeniz Ereğlispor takımının teknik direktörü Yıldıray Ağar, final maçında tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirtti.
 
  Takımının ilk kez finale çıktığını belirten Yıldıray Ağar şunları söyledi: "Ataşehir Belediyespor üst düzeyde yabancısı olan, güçlü ve zorlu bir takım. Biz daha genç bir takımız, özellikle alt yaş kategorilerinde 10 taneye yakın milli oyuncumuz var. Daha mütevazi bir Anadolu takımıyız. Amacımız finali en üst sırada tamamlamak ama bunun yanında Kadınlar Ligi'ni en iyi şekilde temsil etmek. Oyuncularımız antremanlarına devam ediyor. Kalecimiz ameliyat olduğu için finalde oynayamayacak. Ufak sakatlıkları olan oyuncularımız var bunu da finale kadar gidermeye çalışacağız."      

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2012, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER