İsmail Erdem TFF yönetiminde!

Sancaktepe Belediye Başkanlığı Yaptı, AK Parti'nin Ataşehir adayı oldu, İsmail Erdem, TFF yönetim kurulu üyesi oldu.

İsmail Erdem TFF yönetiminde!
 İsmail Erdem TFF yönetiminde!

Sancaktepe Belediye Başkanlığı Yaptı, AK Parti'nin Ataşehir adayı oldu, İsmail Erdem, TFF yönetim kurulu üyesi oldu.

İki dönem Sancaktepe Belediye Başkanlığı görevini yürüten İsmail Erdem, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Ataşehir adayıydı. Ancak seçimi kazanamayan Erdem, TFF yönetim kurulu üyesi oldu.
Sancaktepe Belediye Başkanlığı görevini üst üste yürüten İsmail Erdem, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'nin Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerde Ataşehir'i adayı Battal İlgezdi kazandı. AK Parti'nin Ataşehir adayı İsmail Erdem'in ise ne yapacağı merak konusuydu.

Ankara'da, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı oldu. Nihat Özdemir'de tek aday olarak 174 oy ile yeni TFF başkanı oldu.

Özdemir'in yönetim kurulu listesinde dikkat çeken bir isim vardı: İsmail Erdem.

İsmail Erdem konu ile ilgili ilk açıklamasında, ‘'Türk futboluna, hayırlı hizmetler yapacağı inancındayım. Beni de layık görmüşler, ben de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım'' ifadelerine yer verdi.

NİHAT ÖZDEMİR’İN LİSTESİ

- İbrahim Usta

- Servet Yardımcı

- Ali Düşmez

- Selim Soydan

- Hamit Altıntop

- Muzaffer Nasıroğlu

- Yılmaz Büyükaydın

- Mustafa Hacıkerimoğlu

- Mehmet Baykan

- Erhan Kamışlı



İsmail Erdem kimdir

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in listesinde yer alan İsmail Erdem kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar, hangi takımlı? 
1959 yılında Sivas'ta doğdu.  1977 yılında MSP Kadıköy baş müşahidi olarak siyasete başladı. 1984 yılında Refah Partisi Kadıköy ilçe teşkilatında seçim işleri başkanı olarak yer aldığı İlçe yönetiminde 2 dönem seçim işleri, 2 dönem teşkilat başkanlığı yaptı. 1991 Genel Seçimlerinde, Refah Partisi'nden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı oldu. 1995 - 2001 yılları arasında Refah ve Fazilet Partisinde İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 1999 Yerel Seçimlerinde 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı oldu. Aynı yıl İl Genel Meclisi Üyesi seçildi.


AK Parti'nin kuruluşu ile birlikte AK Parti İl Genel Meclis Grubu'nu kurdu ve Grup Başkanı oldu. 2001 - 2004 yılları arasında AK Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinde 1. Bölge SKM Başkanlığı yaptı.


2004 - 2009 yılları arasında İBB Meclis Üyeliği, 2005 - 2009 yılları arasında İBB Meclis Üyeliğiyle birlikte aynı zamanda Encümen Üyeliği görevlerini yürüttü. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde, iki dönem üst üste Sancaktepe Belediye Başkanlığı'na seçildi ve halen bu görevini devam ettirmektedir.


Başkan ERDEM, aynı zamanda, 20.675 sporcu ile Türkiye'nin en fazla lisanslı sporcuya sahip ikinci spor kulübü olan Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü'nün Onursal Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesidir. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol almakta; Ensar Vakfı Genel Merkez 1 dönem yönetim kurulu üyesi İstanbul Dostluk Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği Kurucusu olduğu Medeniyet Yolcuları Vakfı'nın Mütevelli Heyeti Başkanı Sivaslıların Türkiye'deki en büyük sivil toplum kuruluşu olan Sivas Platformu Başkanlığı ve İstanbul Sivas Konfederasyonu Genel Başkanlığı görevini yürütmektedir.


"Yerel Siyaset ve Belediyecilik" isimli bir kitabı bulunmakta, birikimlerini 2 dönem İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mahalli İdareler Bölümü'nde Yüksek Lisans öğrencilerine aktarmıştır. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü'nden mezun olup evli ve dört çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 19:43

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER