Hidayet Türkoğlu Mükemmel Bir Tesis Daha Kazandırdı

Hidayet Türkoğlu Mükemmel Bir Tesis Daha Kazandırdı

Hidayet Türkoğlu Mükemmel Bir Tesis Daha Kazandırdı
Hido’nun kalesi Kendi adıyla kurduğu spor okullarına mükemmel bir tesis kazandıran Hidayet Türkoğlu, kulüpleşme kararı aldı, ilk yaz kampını da bu yıl düzenleyeceğini açıkladı

NBA’deki gururumuz Hidayet Türkoğlu, kendi adını taşıyan spor okullarına, müthiş bir tesis kazandırdı. Çok amaçlı salon, fitness-kondisyon merkezi, yüzme havuzu bulunan Athletic Performance Center gözkamaştırdı. Spor okulunda 6-16 yaş arası kız-erkek sporculara öğretim dönemlerinde hafta sonu, yaz tatillerinde ise hafta içi faaliyet gösterecek. Sporcu performansı uzmanı Muratcan Üner ile birlikte kurulan Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları, bu yaz İstanbul’da APC Ataşehir, Başakşehir, Florya Burç Kolejleri, Ankara Sports International ve Pendik Aydos Life Club’ta hizmet verecek.

24-26 Haziran’da İstanbul’da Athletic Performance Center’da, Basketball Talent Camp düzenlenecek. Kampta Orlando Magic’in asistan koçu Steven Clifford, NCAA’de Saint Anselm Koleji’nde 25 yıldır başantrenörlük yapan Keith Dickson, Ekrem Memnun, İhsan Bayülken, Murat Özyer, kuvvet-kondisyon antrenörü Ernest Radjen ve Muratcan Üner katılacak.

Bu sezon kulüpleşme kararı da alan Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları’nda genel koordinatörlük görevini İhsan Bayülken üstlenecek. Henüz ismi belirlenmeyen kulüp için, ‘hidobasket.com’a gelen öneriler değerlendirilecek.

ATAŞEHİR SPOR TESİSLERİ VE OKULLARI ADRES VE TELEFONLARI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER