Hidayet Türkoğlu, basketbol okulunu açtı

Hidayet Türkoğlu, basketbol okulunu açtı

Hidayet Türkoğlu, basketbol okulunu açtı
Kendi adını taşıyan ilk basketbol ve spor okulları tesisini Ataşehir Şerifali de Sporcu Performans Uzmanı ortağı Muratcan Üner ile birlikte açan Hidayet Türkoğlu, gelecek hedeflerini medya mensuplarıyla paylaştı.

Hidayet Türkoğlu, “Takımımızın ismini gençlerimiz ile beraber koyma kararı aldık. Gençlerimizden bu organizasyona yakışacak ve bütünleşecek isim önerilerini 23 Haziran 2011 e kadar “www.hidobasket.com Takımımı Kuruyorum” bölümünden bizlere yollamalarını istiyoruz. Beni seven ve destekleyen insanların takımımızın ismini koyması bize düşünce olarak çok sıcak geldi. Takımın ismini bulan en yaratıcı sevenimize de çeşitli sürprizlerimiz olacak. Birlikte bir gün geçirip, “Hayat boyu Kulüp Üyeliği” kendisine verilecek.” dedi..

TAKIMIN ADI VE HEDEFLERİ

Talent Kamp öncesi, hangi takımlar ile hangi branşlarda liglere katılacaklarını ve kulübün ismi ile bilgiyi de medya ile paylaşacaklarını belirten Türkoğlu, ''Bu organizasyonda kısa vadeli geçici başarılar yerine orta ve uzun vadeli hedefler ile yola çıktık. Bünyemizde vereceğimiz kulüp hizmeti ile Türk Sporuna yetenekli,başarılı oyuncuları yetiştirmeyi ve bu oyuncuları,verilecek okul bursları ile öğrenimlerine de yardımcı olarak, özgüveni yüksek, karakterli bireyler olarak geleceğe hazırlamayı hedeflemekteyiz.'' diye konuştu.

Yetiştirecekleri sporcuları kulüp bünyesinden, milli takımlara, Avrupa ve NBA’in önemli Spor Kulüplerine ve Basketbol takımlarına yollayarak Türk Basketbolu ve sporuna katkı sağlamayı hedeflediklerini de belirten Türkoğlu, ''Amacımız bu organizasyondan yeni Hidayet’ler, yeni Nevriye’ler yetiştirmek ve Türk sporuna armağan etmektir.'' dedi.

Kulüpleşme konusuna da değinen Hidayet Türkoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

''Kulüpleşme adımı, kısa zamanda organizasyonumuza gösterilen ilgi ve talepten sonra gençlerimize daha iyi nasıl hizmet ederiz düşüncesinin ve daha sağlam, uzun soluklu bir organizasyon yapısını nasıl sağlarız sonucu ile ortaya çıkmıştır. Amacımız bu sene kurduğumuz Erkek-Bayan Basketbol takımları, önümüzdeki sene kuracağımız yüzme ve jimnastik branşları ile Türk Sporuna Hizmet edecek bir yapıyı uzun seneler başarı ile yürütmektir.''

Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulu'nun felsefesini de anlatan yıldız basketbolcu, ''Türkiye’ye spor sektöründe yeni bir felsefe getirmeyi amaçlıyor. Türk sporuna ve sporcusuna hizmet etmek, spor sektörüne yeni bir felsefe getirmek amacı ile beraber bir ortaklığa imza attık.'' diye konuştu.

ATAŞEHİR SPOR OKULLARI ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER