GÜNAH GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN DEĞİL ONLARI GALATASARAYA LAYIK GÖRENLERİN

GÜNAH GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN DEĞİL ONLARI GALATASARAYA LAYIK GÖRENLERİN

GÜNAH GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN DEĞİL ONLARI GALATASARAYA LAYIK GÖRENLERİN
Galatasarayın bu sezonki performansı hiçte süpriz olmadı futbolu anlayanlara..! GÜNAH GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN DEĞİL ONLARI GALATASARAYA LAYIK GÖRENLERİN

O kadar kötü futbol oynuyorlar ki saç baş yolduran eski teknik drektörü Reykardı bile arar olduk. Aslında kabahat teknik drektörlerde değil. Bu futbolcuların başına 10 tane Fatih terim 20 tane Morinho gelse alınacak sonuç bundan daha iyi olamazdı. Futbolcular zaten Galatasarayın beklentilerine uygun kalitede değiller. Futbolcuların tamamı 60. dakikadan sonra yerlerde sürünüyor. Fizik gücüyle nam yapan bir tek futbolcusu yok.

Aslında bu film yıllar önce çıktı sahneye. Bir dönemin yıldızları olup sonra Pili bitmesine rağmen Aslanın peşini bırakmayan demirbaş futbolcular, sonunda bir bir kovularak gönderilmişlerdi yuvalarından. Yakışanı bu olmamalıydı aslında, ama ne yazık ki futbolcuların siyasetten beter koltuk sevdası gibi tutkulaşan forma sevdası Galatasarayın başına çoktan çorap örmeye başlamıştı. Peki ya bunlara göz yuman Teknik kadroya ne demeli ? Ya Yöneticiler ! Galatasarayın sevgilisi olmuş futbolculara kovularak göndermeyi layık görerek sorunları halı altına süpürmedilermi Yazık değilmiydi O tarihe geçen UEFA Kupası apoletli futbolcularına. Sonları kovulmak yerine uğurlamak olsaydı ne eksilirdi yönetimin başarılarından...

Önce Tugayla anlaşamadı yönetimin padişahları arkasından Fatih Terimle anlaşamadılar kovdular, arkasından Okan, arkasından emreyi kaçırdılar takımdan. Futbolcular kaçarcasına gitti Galatasaraydan, Üstelik bir kuruş transfer parası bile bırakmama pahasına gitmemişlermiydi ?
Sonra Bülent, sonra Hakan şükür'ü yuhlattılar taraftarlara. Ali samiyendeki o sesleri unuturmuyuz sanıyordunuz. Ya Emre Aşık onun sonu ne oldu Ya Hasan Hasan değilmiydi hastaneden kalkıp sahaya inen sonrada yuhalanarak kovulan. Tüm bunların suçlusu futbolcularmıydı sadece. Bu futbolcuları yuhalatan yönetim hiç mi bilmiyor futbolcuların bırakma vakitlerinin geldiğini hiçmi sinyal almadılar kötü oyunlarından sonra birbiri ardına gelen yenilgilerden sonra eskilemiş yıpranmış güçten düşmüş sürünerek oynayan futbolcuları hiç gören yokmuydu yönetimde. Ama yok gören duyan yok..

Sorun burda bitmiyor ki.
Ardı ardına kovulan futbolcuların peşini birde hiç oynamadan maaş alanlar izlemeye başlamadımı. 3 sene Galatasaraydan maaş alan Linderohtu besleyen yönetim neden yerine bir futbolcu almadı da idare ettim der gibi görmezden geldi.

Sonra kötü performanslı futbolcular furyası başladı Galatasarayda. Ali Lukunkular, Piratesler, Consesaolar, Orhan Aklar, Bratular, Saç baş yolduran Kaleci Volkan Aslanı Kim aldı getirdi Galatasaray kulübüne.

2. ligde forma giyemeyecek kapasitede oyuncular sarmaya başladı Kosokoca Galatasarayın etrafını. Kalite gitgide düşüyordu Galatasarayda. Bir Ayhan Var şu takımda nasıl forma giyiyorsa. Beşiktaş kime kazıklansa Galatasaray Havada kapıyor futbolcularını. Cam adam dedik yıllardır Gökhan Zan için Galatasaraya gelince aslan mı olacaktı ne beklemişlerdi acaba. İki maç sahada yirmi maç hastanede. Zaten sahada olduğu zamanını da biliyoruz Beşiktaş günlerinden ya neyse..

Ya peki Sabri.. Hiç dikkat ettinizmi Sabriyi defansta oynatan teknik drektör sayısı kaç tane Türkiyede. Fatih Terim Milli takıma alır defansta Sabri, Maç gene hüsran. Hiddink te almadımı Ya Reykard ya diğerleri herkes oynatıyor fakat Galatasarayın sezondaki tüm gollerin yarısı Sabrinin olduğu kanattan ve tastamam sabrinin hatasından. Her maç sonunda Hakemlere bağırırlarda, Sabriye Defans görevi veren teknik drektörlerinin gözlüğe ihtiyacı yokmudur sizce. Ya peki Mustafa Sarp!. Mustafa Sarp'ın Galatasaray kalitesinde futbolcu olduğunu kim izah edebilir. Ya Manken futbolcu  Barış Özbek futbolcudan çok manken ajanslarında fotoğraf veren bir topçu nekadar verimli olabilir.? Olmadı da zaten.

Peki ya Avrupadan getireceğimiz yabancı oyunculara ne demeli Cana kim sizce Galatasaraya Kaç kişi Layık görür bu futbolcuyu. Hakan desen o zaten balta hiç bir katkısı yok takıma, defansta sanki çivi çakılmış gibi ne ileri ne geri koşmadan maçı bitirmiyormu. ? Galatasarayın Ortasahasını gören varmı ?. Ne press ne baskı Futbol yok Futbolcu zaten yok. Hele Servet , Fiziki gücüne güvenerek taca atmadığı topları kaptırarak az mı canını yaktı Galatasarayın. Bunları gören bir Yönetim Bir teknik Drektör Yokmuydu Takımın başında. Galatasarayın Fenerbahçe çilesine ne demeli. Aslan diye metiyeler düzülen Futbolcular Ne Ali Samiyen de ne Kadıköyde Laciverti görünce kediye değil kuzuya dönmedimi yıllarca.

Bu futbolcular artık Galatasarayda miladını doldurmuştur. Yönetim tamamıyla suçludur ve başarısızdır. Teknik Drektörler de başarısızlar elbet ama yapacaklarının en iyisi bundan daha iyi olmazdı. Eeee ne demişler,  Kumaşı çuvaldan olan bezden İpek Şalvar dikilmez.

Galatasarayda birileri Artık Bu sezondan itibaren akıllanmalı, yeni stadına yaraşır bir Yönetim, Teknik Drektör ve yepyeni futbolcularla 2011 e damgasını vurmalı. Biz Galatasaray Sevenleri artık Yuhh çekilip gönderilen Hagi değil Baş tacı olarak anılan Hagiler istiyoruz.
Galatasarayın Yeni sezona güçlü kadrosuyla girmesi dileğiyle Başarılar galatasaray...

Spor Yazarı : Rıdvan Coşkun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER