G.Saray'a derbi öncesi 2 müjde

G.Saray'a derbi öncesi 2 müjde

G.Saray'a derbi öncesi 2 müjde
G.Saray'a derbi öncesi 2 müjde
Sakatlıklardan çok çeken Galatasaray'da Arda, dünkü idmanın son bölümünde, Lorik Cana ise tamamında takımla birlikte çalıştı. Ağrıları tamamen geçen Milan Baros'un da derbi kadrosuna girmesi kesinlik kazandı.
 

Yaşanan sakatlıklar yüzünden özellikle ofansif anlamda büyük sıkıntı çeken Galatasaray’da, Beşiktaş maçı öncesi sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Kayserispor maçının ardından Hagi, Baros’un derbiye yetişebileceğini, Arda’nın oynamasının ise zor olduğunu söylemişti. Dün bu haftaki ilk idmanını yapan Sarı-Kırmızılılar’da sakatlığı düzelen Lorik Cana, antrenmanın tamamında takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Ancak asıl sevindirici haber, kaptan Arda’dan geldi. İdmanın ilk bölümünde Baros’la birlikte kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde sahada çalışan milli oyuncu, antrenmanın son bölümünde ise takım arkadaşlarına katıldı.

Hagi’nin yüzü gülüyor

Sarı-Kırmızılılar’da Baros’un da önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlaması beklenirken, Hagi’nin Çek golcüye derbinin ilerleyen dakikalarında forma şansı verebileceği öğrenildi. Sakat oyuncuların yavaş yavaş takıma dönmesiyle birlikte Rumen teknik adamın neşesi de yerine geldi. Galatasaray hazırlıklarına bu sabah 10.00’da yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER