Galatasaray Fenerbahçe derbisinin saati belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında güvenlik nedeniyle ertlenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin saati açıklandı.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin saati belli oldu
Galatasaray Fenerbahçe derbisinin saati belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında güvenlik nedeniyle ertlenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin saati açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında güvenlik nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, 13 Nisan Çarşamba günü saat 19.30'da oynanacak.
 
İstanbul Valiliğinde yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, derbinin saati belli oldu. İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan başkanlığında yapılan toplantıya Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman ve Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan ile yetkililer katıldı.
 
Toplantıda, derbinin saat 19.30'da oynanması kararlaştırıldı.
 
Galatasaray Kulübünün yöneticisi Alper Narman, toplantıdan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, saat konusunda iki kulübün fikir birliğine vardığını belirterek, "Maç, saat 19.30'da oynanacak. Daha önemlisi maç günü alınacak tedbirlerle ilgili valilik ve kulüp olarak duyurular yapacağız. Hafta içi maçları saat 20.00'de oynanıyor. Emniyet tedbiri olarak maç yarım saat öne alındı" dedi.
 
Maç günü kapanacak yolların krokisini açıklayacaklarını aktaran Narman, "Metroyla ilgili de netleşme olunca açıklayacağız. Otopark açık olacak. Metro kullanımıyla ilgili küçük bir detay paylaşılacak." ifadelerini kullandı.
 
- Doğan: "Herhangi bir saat talebimiz yoktu"
 
Sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Metin Doğan, derbinin saatiyle ilgili bir talepte bulunmadıklarını dile getirdi.
 
Doğan, ortak kararın saat 19.30 olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:
 
"Fenerbahçe olarak herhangi bir saat talebimiz yoktu. Ortak kanı saat 19.30'du. Ülke olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Terör olayları nedeniyle ciddi güvenlik önlemleri alınıyor. Bizim Osmanlıspor maçımızda stada araçlar alınmadı. Bu bize özel bir önlem değildi. Bütün statlarda teröre karşı önlem olarak sezon sonuna kadar bu önlemler alınacak."
 
Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'la çekişme halinde olduklarını ifade eden Metin Doğan, "İki takım da puan kaybediyor. Temennimiz, bunu içtenlikle söylüyorum, fair-play sınırları içinde güzel bir çekişme olsun. Ülkenin zor günlerinde en azından sporda sıkıntılı süreç yaşamayalım. Sezonu şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz." diye konuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109