Galatasaray bombayı patlatıyor

Galatasaray, transferde bu hafta somut adımlar atacak. Sarı-Kırmızılılar, Newcastle'ın Senegalli golcüsüyle her konuda anlaşmaya vardı. Fatih Terim'in son onay vermesinin ardından Demba Ba'ya imza attırılacak.

Galatasaray bombayı patlatıyor

  

G.Saray bombayı patlatmak üzere!

Galatasaray, transferde bu hafta somut adımlar atacak. Sarı-Kırmızılılar, Newcastle'ın Senegalli golcüsüyle her konuda anlaşmaya vardı
Terim'in son onay vermesinin ardından Demba Ba'ya imza attırılacak. 

Transferde rakiplerine göre sessizliğini koruyan Galatasaray, önümüzdeki hafta önemli isimlerle sözleşme aşamasına gelecek.

Sarı-Kırmızılılar'ın ilk hedefi Newcastle'dan Demba Ba. Galatasaray, Senegalli oyuncu ve kulübü Newcastle ile her konuda anlaşmaya vardı. Sözleşmesinde 7 milyon pounda serbest kalır maddesi bulunan Demba Ba için son sözü Fatih Terim söyleyecek. Terim'in onay vermesi halinde Demba Ba ile önümüzdeki hafta açıklanması bekliyor.

Sarı-Kırmızılılar, Hamit Altıntop için de yeniden girişimlere başladı. Daha önce Real Madrid ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray, milli futbolcunun transferine bu hafta son noktayı koymak istiyor.

Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun son görüşmelerin ardından sözleşme imzalaması bekliyor. 

Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdiği Heerenvenli Assaidi'nin transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Faslı oyuncunun babasının vefat etmesi nedeniyle görüşmeler şimdilik durdu. Ancak Assaidi transferinin 10 gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılılar daha önce transfer görüşmesine başladığını borsaya bildirdiği Umut Bulut'un transferini de önümüzdeki günlerde olumlu olarak sonuçlandırmayı planlıyor.
(ntvspor)

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2012, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER